Matpakkekaker – perfekt som pålegg eller på farten!

Annonse Lofoten Matpakkekaker

Fiskekake er noke vi alle kjenner til, men gjerne som ein varmrett til middagen… Personlig har eg alltid likt kalde fiskekaker best, og det veit eg veldig mange har fått med dåkke gjennom mine sosiale kanaler  – spesielt den tida eg budde i Oslo. Då var det kalde fiskekaker, kalde poteter og ein frisk salat til lunsj eller middag opp til fleire ganger for veka 🙂 Og til akkurat dette har eg no fått prøve Lofoten Matpakkekaker som er laga for å smake ekstra godt når dei nytast kalde. Fiskekakene har ein fin konsistens, og ein mild og god smak:

Dessa her synes eg rett og slett var heilt geniale. Ikkje berre på grunn av smak og konsistens, men og fordi matpakkekakene er mini-fiskekaker med 5 stk på 20 g i kvar pakke. Mengden er perfekt som eit effektivt mellommåltid på farten, og det er noko eg virkelig har sakna når eg har lyst på noko salt mellommåltid som eg kan plukke med meg fra butikken. Her er det berre å åpne opp og nyte fiskekakene rett fra pakken 🙂

Matpakkekakene er også supre som pålegg til frukost eller lunsj. Det er jo eit veldig fint og praktisk alternativ til fisk for alle som ikkje ete så mykje fisk til middag ellers gjennom veka 🙂

Ellers er matpakkekakene…
→ En super kilde til protein
→ Veldig barnevennlige med den milde smaken
→ Laga av villfanga, norsk fisk
→ Nøkkelhullsmerka
→ Glutenfri og melkefri

Bruk matpakkekakene som pålegg på brødskiva, i wraps, i salaten eller på farten. Eller du kan varme dei opp og nyte til middagen, det er sjølvsagt også eit alternativ 🙂 Matpakkekakene får du kjøpt på Kiwi, Meny og Spar. Har ikkje butikken produktet inne, så kan du alltid spørre om dei kan ta det inn. Det gjorde eg, og det var absolutt ingen problem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *