Fargerik lompefrukost/lompelunsj!

Eg får veldig ofte spørsmål om kva eg ete til frukost og lunsj, og her ser dåkke ein veldig typisk nettopp frukost eller lunsj hos meg:

Lomper med pålegg og masse grønt! Eg bruker virkelig alt av pålegg i lomper, så det varierer eg fra gang til gang, periode til periode. Det varierer også ut fra om eg skal ete lompene med det samme (som eg gjorde her), eller om eg ruller dei sammen og tar med i matpakken 🙂 Visst eg skal ha dei med i matpakken, så unngår eg blaute pålegg og ingredienser som væsker seg, for då blir også lompene blaute og soggy.

Her hadde eg tre speltlomper, majones, skinke, ost og grovkverna pepper. Agurk og litt ruccola over pålegget, og ein stor spisspaprika på sida 🙂

Fargerikt, sunt, godt og veldig enkelt. Ein slik tallerken tar ikkje meir enn eit par minutt å slenge sammen heller!

Lomper har vore ein stor del av kostholdet mitt i over 10 år no, og det er noke eg virkelig aldri går lei♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *