Lompechips med guacamole-dip!

Annonse Enriched Food

God mandag! Har du lyst på noko skikkelig digg snacks iløpet av veka? Som både smaker godt, er sunt og perfekt som kvardagssnacks? Då er lompechips midt i blinken!

Her kan du gjerne bruke tørre lomper, så har du nokon tørre lomper liggande – så er dei perfekte å bruke. Tørre lomper er jo ikkje dei beste å ete med pålegg, så då er det fint å kunne lage noko godt ut av dei 🙂

Til lompechipsen har eg laga en heimelaga guacamole – og guacamole er jo sunt i seg sjølv, men eg har tilsatt en dæsj med Enriched Olivenolje som gjer den enda litt sunnare♥ Her får du både ekstra smak og ekstra næring – Enriched er jo – som dei fleste av dåkke veit – en Extra Virgin Olivenolje med omega 3 fettsyrer!

Og du – no kan du faktisk få heile 25% rabatt på ENRICHED♥ Kva med å kjøpe Enriched Extra Virgin Olivenolje med omega-3 som en julegave til deg sjølv eller nokon du er glad i? Bruk koden «GODJUL» og få rabatten i kassen HER 😀 Spiselige julegaver er perfekt til dei som har alt!

For å lage heimelaga guacamole trenger du kun to ingredienser, mens den tredje er valgfri og kan varierast etter kva du liker/har tilgjengelig/ønsker at lompechipsen skal smake.

Det du trenger er altså lomper (kva som helst lomper! Du kan og bruke lefser), bittelitt rapsolje og valgfritt krydder. Som valgfritt krydder har eg laga mange ulike varianter, alt fra med tacokrydder til kun litt salt, paprikakrydder, chilikrydder m.m.

Slik gjer du:
→ Pensle lompene med bittelitt olje over heile overflata
→ Skjær eller klipp opp lompene i biter
→ Ha over litt valgfritt krydder om du vil ha det
→ Steik lompene på 200 grader i 10-15 minutt, til dei er godt gylne
→ Avkjøl heilt før servering

Guacamolen lagde eg av:
♦ 2 modne avokadoer
♦ 1 fedd kvitløk, finhakka
♦ 1/2 chili, finhkka
♦ en skvis limesaft
♦ salt og pepper
♦ 2 ss Enriched med valgfri smak – eg brukte 1 ss kvitløkssmak og 1 ss nøytral
♦ 1 ss kesam (kan sløyfast, eg ville berre bruke opp eit beger!)

Mos avokadoen med en gaffel, tilsett resten av ingrediensane, rør godt og smak til med salt og pepper. Nydelig å bruke guacamolen som dip til lompechipsen!

ENRICHED Extra Virgin Olivenolje fåes i både glassflasker og porsjonspakininger i fire ulike varianter:
→ Kvitløkssmak
→ Sitronsmak
→ Basilikumsmak
→ Nøytral

Dei tre førstnevnte variantane egner seg like godt som smakstilsetning, mens alle fire variantane er unike produkter som har kombinert Økologisk Extra Virgin Olivenolje med høgkvalitets torskeolje. Torskeoljen er rik på omega-3 fettsyrer, og det gjer dette produktet til ein super omega-3 kilde som ein kan tilsette i matlaginga. Enkel og smakfull måte å få i seg det daglige, anbefalte inntaket av omega-3!

Les meir her!
Og visst du vil bestille, hugs koden «GODJUL» så du får rabatten med 25% 🙂 Varer ut desember!

Ha en super mandag alle sammen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *