Druesalat med purreløk, eple og valnøtter

Goood torsdag♥

Dagens oppskrift er en slags blanding av drue- og purreløksalat og waldorfsalat. Vi kan vell sei at det er ein pimpa drue- og purreløksalat, som rett og slett er tilsatt eple og valnøtter for ekstra smak og crunch. Den blei vertfall innimari god, og den er SÅ enkel å lage. Anbefalast virkelig!

Denne salaten her passer til det meste (og ikkje berre i desember og juletid altså); ha den på koldtbord, tapasbord, frukostbord eller lunsjbord. Bruk den som ein del av pålegget på brødskiva eller i wraps, eller bruk den som tilbehør til middagen. Den passer virkelig supergodt til kylling og kalkun, laks eller biff!

Du trenger, 1 mellomstor skål
♦ 500 g lilla druer (1 boks)
♦ 1 liten/mellomstor purreløk
♦ 1 eple
♦ 2-3 gode never valnøtter

Dressing
300 g kesam eller rømme (1 beger)
100 g majones
2 ss sukker/1 ss sukrin+
en liten skvis sitron

Slik gjer du:
Del druene i to og grovhakk eplet. Del purreløken på langs, vask den godt og skjær opp i små biter. Grovhakk valnøttene og ha alt i en bolle.

Bland sammen dressingen og smak til. Bland så dressingen inn i drue-blandinga. La den stå kjølig til servering 🙂

Som nevnt passer den til det meste, og eg serverte salaten som ein del av middagen. Kalkun (kyllingfilet passer like godt!), ovnsbakte potetbåter og gulrotstaver + denne digge druesalaten. En kjempegod kombinasjon♥

Prøv denne du også!

Og du, hugs å følge meg på facebook-sida mi HER og instagram unde @lindastuhaug 🙂 Eg blir og veldig glad for tilbakemeldinger på oppskriftene eg deler♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

  1. Denne ser god ut.

    1. Veldig god var den 😀

  2. Nam! Denne skal jeg ha til juletapasen imorra
    Hvor lenge tror du den holder i kjøleskapet?

    1. Tja, den holder fint eit par dager iallefall 😀

  3. Inga Mathisen Remmen

    Hørte deg på radioen. Og ble nysgjerrig. Tåler ikke endel matvarer . Og vil prøve å kombinere litt ingredienser.

    1. Så bra 😀 Håper eg kan inspirere deg framover 😀