God jul♥

Titter berre innom for å ønske dåkke alle ei riktig god jul♥

I år fekk vi årets finaste julegave noken dager på forhånd, nemlig eit nytt familiemedlem:

Rocky♥
Vi skal bruke juletida på å bli godt kjent, masse tur, kos og god mat!

Håper dåkke har det bra, og feirer jula på best mulig måte. Nyt dagane, kos dåkke og lad opp batteria! Eg tar meg litt fri noken dager, men titter innom iløpet av romjula med en oppskrift eller to 🙂

GOD JUL GODTFOLK♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

  1. God jul❤️

  2. Hei Linda. Gratulerer med ny firepotete bestevenn. Han ser helt herlig ut♥️. Er det en springer spaniel? Så hyggelig at du skrev julehilsen til leserne dine. Det er det ingen andre bloggere som gidder å gjøre. (Mulig de gjør det i som-kanaler, men der er ikke jeg.) Min mann og jeg har blitt stooore fan av lompelasagne fra din oppskrift. Letter, sunnere og enklere å lage. Gleder meg til å prøve flere av oppskriftene dine. Du skriver godt og lettlest, så oppskriftene dine er veldig enkle å bruke. Håper du har en fin romjul og at 2021 blir et godt år for deg og dine. Juleklem til deg fra Birgitte. PS en god klapp til Rocky også.

    1. Hei Birgitte! Rocky er en blanding av Irsk setter og Flat coated retriever 😀

      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter eg pris på! Skulle berre mangle med en julehilsen til følgarane mine 🙂 Kjekt å lese at du liker oppskriftene mine, håper eg kan fortsette å inspirere no i 2021 <3 Klem til deg fra meg og Rocky!

  3. Gratulerer så mye med nytt familiemedlem, og god jul 🙂