Frisk, søt og nydelig fruktsalat!

Annonse Enriched Food

God romjul alle sammen! Håper dåkke alle har det bra 🙂

Idag titter eg innom med eit friskt og nydelig desserttips: fruktsalat! Bruk akkurat det du har av frukt og bær i hus – eg rekner med vi er fleire som har kjøpt inn litt for mykje frukt til jula, og då er det perfekt å slenge sammen en dessert som fruktsalat♥

Denne fruktsalaten her inneholder ikkje berre frukt, eg har og piffa den opp med litt ekstra smak. For det første har eg toppa fruktsalaten med grovhakka, mørk sjokolade, men eg har også blanda inn litt sitronsaft, sukrinsirup (du kan også bruke flytande honning) og ikkje minst en god dæsj Enriched med sitronsmak 🙂 Kjempegodt!

Til fruktsalaten brukte eg:
4 klementiner
1 persimon
3 bananer
1/2 boks lilla druer
1 eple

2 ss Enriched med sitronsmak
sitronsaft av 1/4 sitron
0,5 dl sukrinsirup gold

Slik gjer du:
Kutt opp frukten i passelige biter. Bland sammen Enriched, sitronsaft og sukrinsirup gold og bland dette inn i fruktsalaten. Ha gjerne over grovhakka mørk sjokolade før servering♥

Nyt som den er – eller med en klatt is, vaniljesaus, vaniljekesam eller yoghurt!

Enriched kan virkelig brukast i både salte og søte oppskrifter. Det er ikkje første gangen eg blander Enriched inn i fruktsalat, og det kjem eg og til å fortsette med. En virkelig enkel måte å få i seg litt ekstra næring på, då tenker eg spesielt på omega-3 som Enriched er en veldig god kilde til 🙂

Har du Enriched i hus, bruk den i fruktsalaten du også! Har du tenkt å lage druesalat, waldorfsalat eller andre krema salater til for eksempel nyttårsafta, bruk en liten dæsj Enriched der også. Hever både smak og næringsinnhold 🙂

Les meir om Enriched Extra Virgin Olivenolje med omega-3 her♥

Med det ønsker eg alle en fortsatt fin dag 🙂 

Romjulsklem fra meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *