Bloggens 8 mest populære vegetarmiddager i 2020!

God mandag, og godt nyttår!
Det vart faktisk (nesten) ein skikkelig juleferie på meg i år, og det var virkelig nødvendig og deilig. No kan 2021 og kvardag berre starte, for no er vertfall mine batterier fullada 🙂

Sidan det er mandag (som alltid betyr vegetarfokus hos meg), så starter rett og slett bloggåret med en samling av mine mest populære vegetaroppkrifter fra året som er forbi. Fokuset ligger på middager i ulike varianter, og bloggens 8 mest populære vegetarretter i 2020 blei:

→ Alt-i-ett indisk linsegryte med poteter, kikerter og spinat
→ Min favoritt quinoasalat
→ Lompepizza med trippel ost
→ Smakfull bønnegryte med quinoa
→ Grov middagspai med spinat & fetaost
→ Fargerik pastasalat med pesto, bakt søtpotet og rista pinjekjerner
→ Quesedilla med trippel ost
→ Vegetarlasagne med bønner & fetaost

Alt-i-ett indisk linsegryte med poteter, kikerter og spinat, OPPSKRIFT HER

*

Min favoritt quinoasalat, OPPSKRIFT HER

*

Lompepizza med trippel ost, OPPSKRIFT HER

*

Smakfull bønnegryte med quinoa, OPPSKRIFT HER

*

Grov middagspai med spinat & fetaost, OPPSKRIFT HER

*

Fargerik pastasalat med pesto, bakt søtpotet og rista pinjekjerner, OPPSKRIFT HER

*

Quesedilla med trippel ost, OPPSKRIFT HER

*

Vegetarlasagne med bønner & fetaost, OPPSKRIFT HER

Håper du fant en eller fleire fristande oppskrifter 🙂

Eg kjem til å fortsette med vegetarmandag i 2021 også. Fokuser vil ligge på middager, men det vil også bli litt frukost/lunsj/tilbehørtips og lignande innimellom også. Eg skal bli flinkare på vegetarisk og vegansk det kommande året, og eg håper fleire vil henge seg på det 🙂

Med det vil eg ønske dåkke alle en fin dag! Hugs at du og kan følge meg på instagram under @lindastuhaug og på facebook-sida mi HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Siri S Moghimi

    Takk for at du deler flotte oppskrifter!, Ikke dumt å vise alle ingrediensene først Tenker å prøve ut oppskriftene dine framover. Jeg prøvde meg nettopp ut med å lage speltlomper selv og steke dem på takke. Ble litt tykke og noe stive. Får prøve meg litt fram.

    1. Hyggelig at du følger, Siri 🙂 Prøv litt mindre mjøl, kjevle litt tynnare og kanskje steike lompene litt mindre neste gang, så trur eg det blir bra 😀