Hurra, supertilbud på boka mi!!

Egenreklame♥ I desse dager har eg to bøker som har jubileum. «Opptur med sunn mat» er heile 3 år, og «Opptur med sunne middagar» er blitt 1 år.

Og veit dåkke kva? Mi nyaste og sistnevnte middagsbok får eg lov til å feire med en ekstra fin pris – KUN IDAG 😀 Du får faktisk boka for 299,- inkludert frakt (førpris 399,-) og tilbudet varer ut dagen idag!

Supertilbudet får du på DENNE linken!

Når eg like gjerne er i gang her, og fordi eg veit eg har fått ein god del nye lesere i det nye året, så vil eg fortelle litt om boka mi 🙂

«Opptur med sunne middagar» er ei middagsbok med fokus på sunne, raske og enkle kvardagsmiddager + litt ekstra. Den inneholder 80 oppskrifter fordelt på desse geniale kapitlane:
→ Middagar på maks 20 minutt
→ Middagar du kan lage klar kvelden før
→ Alt-i-eitt midddagar
→ Restemiddagar
→ Middagar for ein person
→ Middagar med maks 6 ingredienser
→ Helgemiddagar
→ Tilbehørtips til middagen

Smart, ikkje sant? I desse ulike kapitlane så er det og stor variasjon i oppskriftene; du får alt fra kjøtt, fisk, kylling og vegetar i ulike oppskrifter som suppe, gryte, grateng, salater, tallerkenretter m.m.

Og ikkje minst: av oppskriftene har eg satt sammen 10 ulike forslag til vekemenyer med tilhøyrande handleliste, så eg har gjort (nesten) heile jobben for deg!

Eg må og sei at dette er mykje meir enn berre ei kokebok. I tillegg til 80 oppskrifter og vekemenyer, så deler eg fleire ulike tekster i boka, som for eksempel min kostholdsfilosofi, mine beste tips for å lykkast med middagsmaten, smarte tips og råd for å planlegge bedre, spare penger, unngå matsvinn og bruke opp matrestane! Så fleire matrelaterte tekster utenom oppskriftene, som skal hjelpe deg som lesar til å ta bedre valg 🙂

Har du lyst til å vite enda litt meir om boka mi, så kan du lese innlegget mitt HER der eg svarer på enda fleire vanlige spørsmål som eg ofte får om den.

Kjøp boka til deg sjølv eller noken du er glad i! Kanskje det er ein kommande bursdag om ikkje så lenge? Hugs at tilbudet med 299,- inkludert frakt (førpris 399,-) kun varer idag, så her gjelder det å ikkje nøle for lenge!

Kjøp boka HER og få den rett heim i postkassa di♥

Og har du spørsmål, så svarer eg sjølvsagt i kommentarfeltet 🙂 God handel og ha en nydelig dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Trenger man egentlig – enda – en «kokebok»? Jeg elsker mat, gjerne sunn og ukompliserte middager, men i hverdagen får jeg lett «hjerneteppe» når jeg er sulten. Elsker denne boka, den er oversiktlig og har mange fristende og gode retter, og mye mer enn jeg forventet. Kan absolutt anbefales 🙂

    1. Så hyggelig tilbakemelding å få, Vibeke! Setter stor pris på det 😀 <3

  2. Gunnar Løtveit

    Hei Linda. Har lenge tenkt å sende deg en melding, og her kommer den. Jeg er imponert over rettene du har laget til. Kreativt, velsmakende, variert, fargesammensetninger mm er imponerende. Sunne er de også. Det er «enkle» retter å lage samtidig litt geniale. Dette er noe av det bedre jeg har kommet over i mitt lange kokkeliv. Nå har madammen bestilt boken din, så skal jeg sammenligne den med en kokebok jeg selv har vært med å lage, med sunne retter. Hilsen Gunnar, kokk og konditor.

    1. Hei Gunnar! For en hyggelig tilbakemelding, tusen hjertelig takk 😀 Håper kokeboka mi faller i smak hos dåkke! Gi meg gjerne en tilbakemelding underveis i sammenligninga 🙂 Håper eg kan fortsette å inspirere!