Lynkjapp laksepizza – middag for en (eller fleire!)

Kvifor har eg egentlig ikkje tenkt på dette før? Laks/ørret på pizzaen var jo knallgodt! Og for ein enkel måte å lure inn ein ekstra fiskemiddag på 🙂 Og skal eg fortelle dåkke det beste? Eg brukte berre 14 minutter fra eg starta å lage pizzaen til middagen var servert. Inkludert bildetaking underveis!

Eg hadde nokre store, grove tortillalefser heime og var tom for lomper. Vanligvis så ville eg brukt lomper som pizzabunn (dåkke kjenner jo meg…), men denne gangen blei det altså tortillalefse. Bruk det du liker/har heime! Du kan og bruke polarbrød eller pitabrød, det egner seg og godt som pizzabunn uten at det tar noko tid å forberede 🙂

Resten av ingrediensane kan du og bruke ut fra det du har. Smør bunnen med pesto, creme fraiche, kremost eller lignande og bruk dei grønnsakene du har. Så lenge du har laksefilet eller ørretfilet + ost, så kjem du veldig langt med å lage denne nydelige pizzaen 🙂

Til en porsjon brukte eg:
♦ 1 grov, stor tortillalefse
♦ Kremost
♦ Rødløk og spisspaprika
♦ 1 laksefilet/ørretfilet (en filet pr. pizza er midt i blinken!)
♦ raspa ost

Framgangsmetoden seier seg litt sjølv, men la oss ta det steg for steg. Start først og fremst med å sette på ovnen på 225 grader varmluft. Smør tortillalefsa med kremosten (eller det du bruker)…

Ha over grønnsaker og laks/ørret i biter…

Avslutt med raspa ost…

Og etter en runde i ovnen er pizzaen klar! Det tok 8 minutt i min steikeovn 🙂 Topp gjerne med litt ruccola og server straks!

Mens pizzaen stod i ovnen lagde eg klar ein liten side-salat. Alltid salat til pizza♥

Ser godt ut, ikkje sant? Og her er jo det berre å justere opp mengden visst det er fleire som skal ete 🙂

En perfekt kjapp middag for en, men (nesten) like kjapp å lage til fleire. 

Prøv laksepizza du også, det anbefalast virkelig 😀 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Lagde til lunsj, men hadde visst ikke tortilla sÄ da ble det tre potetlomper til 1 laksefilet. Helt perfekt Takk for oppskrift!

    1. SĂ„ kjekt det falt i smak 😀 Lomper er jo og gull! Er det eg vanligvis bruka 😀