Produktnyheter fra Lerum!

Annonse Lerum

God fredag alle sammen!

Noko av det eg gleder meg mest til no i februar er nye produktnyheter i butikken. Det er to ganger i året, og allerede neste veke er første runde med produktnyheter for i år. Det er alltid mykje spennande og gøy som kjem i butikkhyllene, og eg har fått tjuvstarta litt med nokon av nyhetene fra Lerum:

Eg rekner med det er fleire enn meg som elsker produktnyheter? Eg har vertfall fått meg en favoritt blant desse nyhetene fra Lerum, men først: la med presentere kva som er nytt her!

FRÅ FJERNE STRØK
Dette er ein heilt ny serie med saft. Den finnes i to ulike smaker: mango & lime + fersken & ananas. Begge smakane er friske og fruktige, og rett og slett skikkelig gode!

Frå Fjerne Strøk passer ekstra godt til krydra mat. Prøv den gjerne til fredagstacoen!

SMUDI PÅLEGG
Smudi pålegg inneholder 75% frukt og bær. Det er kun naturlig frukt og bær tilsatt fruktjuice, og den inneholder ikkje søtstoff. Den finnes fra før i to ulike smaker: bringebær & blåbær + jordbær & banan. No kjem den i en tredje smak: mango & fersken! 

Smudi pålegg passer perfekt som pålegg der du vanligvis ville brukt syltetøy. Prøv over brunosten, på vafler, lapper og pannekaker. Ha en dæsj i yoghurtskåla eller topping over havregraut. Den er veldig lettvint å ta med seg på tur også, sida det berre er å klemme ut av beholdaren!

SOLBÆRSAFT UTEN TILSATT SUKKER
Dette er min nye favoritt! Solbær med eple, pære og drue. Rik på smak og fantastisk god. Eit fint alternativ til solbærsaft for dei som ønsker eit alternativ uten tilsatt sukker.

Denne safta passer like godt varm som kald. Eg har hatt med varm solbærsaft på tur, og det blir nesten som solbærtoddy – berre enda bedre spørr du meg. Må virkelig prøvast!

Fant du noko her som du fekk lyst til å prøve? Då er det berre å følge med i butikkhyllene fra neste veke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *