Enkel lompewraps med kylling

Det er tirsdag, vi er godt i gang med veka – og idag har eg eit enkelt og godt lunsjtips til dåkke:

En slags kyllingwraps!

Eg fant ferdigstekt kyllingfilet fra Den Stolte Hane i datodisken, og fant då ut at eg skulle lage med lompwraps med kyllingen til lunsj i forrige veke. Denne kyllingen passer til så mykje meir enn berre i salat, den er og super å bruke som pålegg, i wraps, i toast, på pizza m.m 🙂

Eg brukte enkelt og greit:
♦ 4 lomper – eg brukte speltlomper
♦ Smurte halve lompene med kremost – eg brukte kremgo urter
♦ La over spinat på andre halvdelen, etterfulgt av kyllingen og paprika
♦ Rulla sammen slik at eg avslutta med kremosten (fungerer som lim)

Passer like godt på heimekontoret, på jobben, i farten eller på tur!

Her kan du og gjerne bytte ut kremosten med f.eks pesto, majones eller smør om du heller liker det!

Kanskje det blir kyllingwraps iløpet av veka? 🙂

Fyll på med det du har heime av grønt, og lag deg eit godt måltid!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Eg opplever ofte at lompene rivner når eg skal rulle dei saman. Oppbevarer dei i kjøkkenskuffa i pose. Kva er di erfaring av best oppbevaring for at dei ikkje skal “smuldre”, tørke og rivne?

    1. Eg bruker ferske lomper (altså lomper som ikkje har vore fryst før) og då er det aldri eit problem 🙂 Oppbevarer dei på samme måte som deg 🙂