Gratinert laks- og potetmosform

Åh, dette var altså så godt!

Vi hadde rester av heimelaga potetmos etter middagen dagen i forveien, og lagde då ein gratinert laks- og potetmosform som restemiddag. Utrulig smakfull og god middag som falt i smak hos alle rundt bordet:

Har du med andre ord rester av potetmos, så anbefaler eg denne middagen her! Du kan sjølvsagt lage potetmos for å lage middagen også, enten heimelaga eller fra pose. Heilt innafor å bruke potetmos fra pose, då må du eventuelt lese på posen kor mykje potetmos det blir av en pose (det står bakpå). Betyr ingenting om det blir litt meir eller litt mindre enn det eg brukte, og alt etter kor mange som skal ete så må du gjerne bruke litt meir laks og 🙂

Dåkke som har fulgt meg i noken år veit at eg har laga mykje laks med baconostsaus opp gjennom. Eg har brukt baconost her også, og det blei en deeeilig saus i fiskeformen. Denne kan du droppe altså, men det blir veldig godt – så eg anbefaler å ta det med!

Gratinert laks- og potetmosform, ca 3 personer:
♦ Ca. 800 g ferdig potetmos
♦ 500 g laksefilet (#matredda på datosalg for ei stund tilbake!)
♦ 1 tube baconost
♦ Raspa ost

Legg potetmos i en ildfast form, etterfulgt av laksefilet…

Topp med baconost…

Og til slutt raspa ost…

Steik midt i ovnen på 200 grader i ca. 15-20 minutt.

Server med en frisk salat!

Kjempegodt, enkelt og smakfullt! Du må gjerne piffe opp formen med grønnsaker om du vil det også 🙂

Velbekomme – håper det smaker♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

  1. Den retten er i ovnen nå, gleder meg masse å smake !

    1. Håper det blei bra!

  2. Hei, en lur erstatning for baconost? – går på en diett hvor svinekjøtt burde unngås. På forhånd takk for svar 🙂

    1. Kva som helst anna tubeost. Rekeost for eksempel 🙂

  3. Hilde Reitan

    Såååå godt !!!!