Linda Stuhaug

Annonse

24. februar 2021

Gratinert laks- og potetmosform

Gratinert laks- og potetmosform
Åh, dette var altså så godt!
Vi hadde rester av heimelaga potetmos etter middagen dagen i forveien, og lagde då ein gratinert laks- og potetmosform som restemiddag. Utrulig smakfull og god middag som falt i smak hos alle rundt bordet:
Har du med andre ord rester av potetmos, så anbefaler eg denne middagen her! Du kan sjølvsagt lage potetmos for å lage middagen også, enten heimelaga eller fra pose. Heilt innafor å bruke potetmos fra pose, då må du eventuelt lese på posen kor mykje potetmos det blir av en pose (det står bakpå). Betyr ingenting om det blir litt meir eller litt mindre enn det eg brukte, og alt etter kor mange som skal ete så må du gjerne bruke litt meir laks og 🙂
Dåkke som har fulgt meg i noken år veit at eg har laga mykje laks med baconostsaus opp gjennom. Eg har brukt baconost her også, og det blei en deeeilig saus i fiskeformen. Denne kan du droppe altså, men det blir veldig godt – så eg anbefaler å ta det med!
Gratinert laks- og potetmosform, ca 3 personer: ♦ Ca. 800 g ferdig potetmos ♦ 500 g laksefilet (#matredda på datosalg for ei stund tilbake!) ♦ 1 tube baconost ♦ Raspa ost
Legg potetmos i en ildfast form, etterfulgt av laksefilet…
Topp med baconost…
Og til slutt raspa ost…
Steik midt i ovnen på 200 grader i ca. 15-20 minutt.
Server med en frisk salat!
Kjempegodt, enkelt og smakfullt! Du må gjerne piffe opp formen med grønnsaker om du vil det også 🙂
Velbekomme – håper det smaker♥

Åh, dette var altså så godt!

Vi hadde rester av heimelaga potetmos etter middagen dagen i forveien, og lagde då ein gratinert laks- og potetmosform som restemiddag. Utrulig smakfull og god middag som falt i smak hos alle rundt bordet:

Har du med andre ord rester av potetmos, så anbefaler eg denne middagen her! Du kan sjølvsagt lage potetmos for å lage middagen også, enten heimelaga eller fra pose. Heilt innafor å bruke potetmos fra pose, då må du eventuelt lese på posen kor mykje potetmos det blir av en pose (det står bakpå). Betyr ingenting om det blir litt meir eller litt mindre enn det eg brukte, og alt etter kor mange som skal ete så må du gjerne bruke litt meir laks og 🙂

Dåkke som har fulgt meg i noken år veit at eg har laga mykje laks med baconostsaus opp gjennom. Eg har brukt baconost her også, og det blei en deeeilig saus i fiskeformen. Denne kan du droppe altså, men det blir veldig godt – så eg anbefaler å ta det med!

Gratinert laks- og potetmosform, ca 3 personer:
♦ Ca. 800 g ferdig potetmos
♦ 500 g laksefilet (#matredda på datosalg for ei stund tilbake!)
♦ 1 tube baconost
♦ Raspa ost

Legg potetmos i en ildfast form, etterfulgt av laksefilet…

Topp med baconost…

Og til slutt raspa ost…

Steik midt i ovnen på 200 grader i ca. 15-20 minutt.

Server med en frisk salat!

Kjempegodt, enkelt og smakfullt! Du må gjerne piffe opp formen med grønnsaker om du vil det også 🙂

Velbekomme – håper det smaker♥

Annonse

12 Kommentarer

C

Chris

28. februar 2023

Dette var ikke noe godt. Veldig rar kombinasjon av matvarer. Det smaker slik du tror disse varene smaker hver for seg. Er en alt likene person og er ikke kresen. Anbefales dessverre ikke.

Linda Stuhaug

28. februar 2023

Å? Eg synes det er knallgodt eg😁

H

Hilde Reitan

13. april 2021

Såååå godt !!!!

Linda Stuhaug

14. april 2021

Så bra 😀

C

Caroline

1. mars 2021

Hei, en lur erstatning for baconost? – går på en diett hvor svinekjøtt burde unngås. På forhånd takk for svar 🙂

Linda Stuhaug

1. mars 2021

Kva som helst anna tubeost. Rekeost for eksempel 🙂

A

Alda Jóhanna Hafnadóttir

25. februar 2021

Den retten er i ovnen nå, gleder meg masse å smake !

Linda Stuhaug

25. februar 2021

Håper det blei bra!

H

Hanne Hovde

6. oktober 2022

Nettopp hatt den til middag. Jeg hadde også i litt broccoli. Både mannen og jeg syntes det var kjempegodt! 🥰 Mvh

Linda Stuhaug

7. oktober 2022

Så kjekt å lese, Hanne😍

M

Mali Nikoline

14. april 2022

Å, det så godt ut, jeg har ørretfilet jeg trenger å få brukt (og det er så godt!) Jeg har ikke tubeost, men tenkte å bruke et beger lett creme fraiche pluss masse purreløk :)

Linda Stuhaug

18. april 2022

Høyres godt ut🤩

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg