Vekemeny 9/2021

God søndag!

Idag er faktisk ikkje kva som helst dag – for idag er det nemlig 28.februar og eg har bursdag! Det er jo alltid ekstra stas, og litt deilig at det er på en fridag så eg kan nyte dagen utendørs med dei to gutta mine (sambuar og bikkje, hehe) 🙂 Er det ein ting eg alltid ønsker meg til bursdagen, så er det ein solfylt, snørik og fin dag på fjellet med randoski. I år har mesteparten av snøen regna vekk igjen, men etter to veker med veldig mykje grått vær og regn, så er det faktisk opplett og lyst ute idag. Så eg får deler av bursdagsønsket mitt oppfylt likevell – det blir en fottur til fjells♥

Men det var ikkje bursdagen min dette innlegget skulle handle om – det var vekemeny! Og den kommande veka foreslår eg desse oppskriftene:
→ Grove horn med pesto, soltørka tomat og ost
→ Sunn, rask og enkel pølsegryte
→ Kyllingpanne med krema parmesansaus
→ Gratinert laks-og potetmosform
→ Tacosuppe
→ Stekt breiflabb (eller anna kvit fisk) med blomkålpotetstappe, asparges og chorizo
→ Havrekjeks med eple & kanel
→ Lomperuller med ruccola & fenalår
→ Sunn skogsbærsorbet på 2 minutt

MANDAG!
Grove horn med pesto, soltørka tomat og ost, oppskrift her

*

TIRSDAG!
Sunn, rask og enkel pølsegryte, oppskrift her

*

ONSDAG!
Kyllingpanne med krema parmesansaus, oppskrift her

*

TORSDAG!
Gratinert laks-og potetmosform, oppskrift her

*

VEKAS HELGEMIDDAG (fredag/lørdag):
Tacosuppe, oppskrift her

*

SØNDAG!
Stekt breiflabb (eller anna kvit fisk) med blomkålpotetstappe, asparges og chorizo, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Havrekjeks med eple & kanel, oppskrift her

*

VEKAS FRUKOST/LUNSJTIPS!
Lomperuller med ruccola & fenalår, oppskrift her

*

VEKAS EKSTRA!
Sunn skogsbærsorbet på 2 minutt, oppskrift her

No kaller fjellet! 

Ha en nydelig søndag♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Gratulerer med dagen og takk for gode oppskrifter.

    1. Tusen takk, Wenche 🙂

  2. Kan man bruke fullkornshvetemel (esktra finmalt) istedenfor speltmel i hornene?

    1. Berre Ă„ prĂžve 🙂 Personlig ville eg brukt litt fint mjĂžl og for Ă„ unngĂ„ at dei blir for tunge.