Kjøleskapsgraut med Røros yoghurt blåbær

Annonse Rørosmeieriet

God mandag alle sammen♥ 

Har dåkke sett rundt i butikkhyllene etter vårens matnyheter? Eg har allerede prøvd ut mange spennande, nye produkter, og eg elska det rett og slett! Nye meieriprodukter for en meieriprodukt-elskar er ekstra gøy, og eit av produkta eg har testa er Rørosmeieriet sin nye økologiske yoghurt med smak av blåbær:

Denne yoghurten er altså laga av økologisk melk og er heilt uten kunstig tilsetning eller søtningstoff. Rørosmeieriet har utvikla ein egen oppskrift med en heilt særegen blanding av yoghurtkultur og meieriets tradisjonstike tettkultur med aktive melkesyrebakterier. Yoghurten er laga på norsk melk, ordentlige blåbær, litt solbær og er søta med 3% uraffinert rørsukker – full av naturens egne smaker med andre ord 🙂

Eg har brukt yoghurten som yoghurtbase i kveldsskåla med frukt, bær og nøtter, eg har brukt yoghurten i smoothie, og eg har brukt den til kjøleskapsgraut. Sistnevnte får dåkke oppskrift på her hos meg idag:

Til en porsjon brukte eg:
♦ 150 g Økologisk Røros Yoghurt Blåbær
♦ 0,5 dl melk eller vatn
♦ 50 g havregryn
♦ 1 ss chiafrø 

Slik gjer du:
Bland sammen og sett i kjøleskapet i minst 4 timer. Skal du ha denne til frukost kan du lage den klar kvelden før 🙂

Rør lett i kjøleskapsgrauten og topp med valgfri topping før servering♥ Eg brukte banan, fryste blåbær og usalta cashewnøtter!

Rørosmeieriet er Norges fremste heiløkologiske meieri. Produkta til Rørosmeieriet er av høg kvalitet med utelukkande gode, lokale råvarer som behandlast mest mulig skånsomt. Rørosmeieriet har mange ulike produkter, og denne yoghurten i fem ulike smaker er en av dei 🙂

Bruk yoghurten der du ellers bruker yoghurt! Den gode blåbærsmaken passer til det meste♥

Ha en herlig mandag alle sammen, og god start på den nye veka 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *