Annonse
9. mars 2021
Resteomelett med kvitløkssskiver – perfekt av tørre brødskiver!
Heisann!
Resteomelett er absolutt ein slager her i hus, og idag har eg ein ny oppskrift å dele med dåkke:
Resteomelett med slapp brokkoli, kokte poteter, paprika og ferdigstekt bacon – servert med kvitløsskiver og grønnsaker. Nydelig!
Til en form resteomelett, ca. 4 personer:
1 brokkoli
1 paprika
5 ferdigkokte poteter
150 g ferdigstekt bacon
14 egg
1 dl vatn (kan og bruke melk)
Salt og pepper
MEN dåkke veit greia… bruk dei ingrediensane DU har heime 🙂
Kutt opp alle ingrediensane, ha det oppi en ildfast form…
Visp sammen egg med vatn, salt og pepper, ha over formen…
Steik på 200 grader over-undervarme i ca. 45 minuttt, eller til eggeblandinga har satt seg!
Som tilbehør lagde eg stekte kvitløksskiver: enkelt og greit brødskiver smurt med smør tilsatt finhakka kvitløk og urter. Desse hadde eg inni ovnen i ca 15 minutt med omeletten på slutten av steiketida. Her er det perfekt å bruke tørre brødskiver – det gjorde eg, og det merker man på ingen måte 🙂
Voila! Middagen er servert♥
Restemat på sitt beste! Og har du meir igjen etter middagen er det supert i matpakken dagen etterpå 🙂 Omelett smaker virkelig like godt kaldt som varmt♥
Annonse
4 Kommentarer
Solveig
5. april 2021
Linda Stuhaug
6. april 2021
Ida
9. mars 2021
Linda Stuhaug
9. mars 2021
SKRIV EN KOMMENTAR