Resteomelett med kvitløkssskiver – perfekt av tørre brødskiver!

Heisann!

Resteomelett er absolutt ein slager her i hus, og idag har eg ein ny oppskrift å dele med dåkke:

Resteomelett med slapp brokkoli, kokte poteter, paprika og ferdigstekt bacon – servert med kvitløsskiver og grønnsaker. Nydelig!

Til en form resteomelett, ca. 4 personer:
1 brokkoli
1 paprika
5 ferdigkokte poteter
150 g ferdigstekt bacon
14 egg
1 dl vatn (kan og bruke melk)
Salt og pepper

MEN dåkke veit greia… bruk dei ingrediensane DU har heime 🙂

Kutt opp alle ingrediensane, ha det oppi en ildfast form…

Visp sammen egg med vatn, salt og pepper, ha over formen…

Steik på 200 grader over-undervarme i ca. 45 minuttt, eller til eggeblandinga har satt seg!

Som tilbehør lagde eg stekte kvitløksskiver: enkelt og greit brødskiver smurt med smør tilsatt finhakka kvitløk og urter. Desse hadde eg inni ovnen i ca 15 minutt med omeletten på slutten av steiketida. Her er det perfekt å bruke tørre brødskiver – det gjorde eg, og det merker man på ingen måte 🙂

Voila! Middagen er servert♥

Restemat på sitt beste! Og har du meir igjen etter middagen er det supert i matpakken dagen etterpå 🙂 Omelett smaker virkelig like godt kaldt som varmt♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Nam 🙂 Har du tips til urter på brødskivene? Ha en nydelig dag videre !!

    1. Hei! Eg brukte rosmarin, men her trur eg nok det aller beste passer godt altså 🙂 Timian, oregano eller basilikum for eksempel! Ha en fin dag du og <3

  2. Hei. Ser det står 14 egg i oppskriften. Det er vel litt i overkant til 4 personer eller? Digger forøvrig bloggen din. Mye superbra mat som kan komme raskt på bordet 🙂

    1. Merk at det står ca. 4 personer. Det vil alltid variere 🙂 Uansett, 14 egg stemmer – mine var dog litt små.