Linda Stuhaug

Annonse

12. mars 2021

Lompepizza med «argentinske reker»

Lompepizza med «argentinske reker»
God fredag alle sammen!
Fleire enn meg som berre elska lompepizza? I 9 av så tilfeller så velger eg lompepizza når det er pizza på menyen. Både fordi eg lika det veldig godt (eg MÅ ha tynn bunn på pizza), men og fordi det er veldig raskt og lettvint!
Lompepizza smaker like godt kvardag som helg, men her i hus så er det som regel fredags- eller lørdagsmiddag!
I utgangspunktet trenger man virkelig ingen oppskrift for å lage lompepizza, men litt inspirasjon til kombinasjoner og topping er jo alltid greit! Her for ei stund tilbake fant eg «Argentinske reker» med cayenne i datodisken på butikken, og blei raskt nysgjerrig og plukka den med meg i handlekorga. Denne var skikkelig god, eg har brukt den i fleire retter, blant anna som topping på lompepizza. Det blei nydelig!
En slik pakke passer perfekt til 3-4 lompepizzaer 🙂
Til fire lompepizzaer brukte eg:
• 4 lomper
• 1 spisspaprika
• litt hakka vårløk
• Argentinske reker – 1 pk
• Raspa ost
Eg stekte pizzaen på 200 grader varmluft i til osten var godt smelta og gyllen. Det tar ikkje meir enn 6-10 minutt😊
Deretter toppa eg pizzaene med litt krydder og heimelaga guacamole. Nydelig!
Så – dagens inspirasjon/budskap med dette innlegget: reker, scampi, sjømat generelt er supert som topping på lompepizza! Bruk det du har heime og lag din egen variant 🙂
Ha en god helg alle sammen❤️

God fredag alle sammen!

Fleire enn meg som berre elska lompepizza? I 9 av så tilfeller så velger eg lompepizza når det er pizza på menyen. Både fordi eg lika det veldig godt (eg MÅ ha tynn bunn på pizza), men og fordi det er veldig raskt og lettvint!

Lompepizza smaker like godt kvardag som helg, men her i hus så er det som regel fredags- eller lørdagsmiddag!


I utgangspunktet trenger man virkelig ingen oppskrift for å lage lompepizza, men litt inspirasjon til kombinasjoner og topping er jo alltid greit! Her for ei stund tilbake fant eg «Argentinske reker» med cayenne i datodisken på butikken, og blei raskt nysgjerrig og plukka den med meg i handlekorga. Denne var skikkelig god, eg har brukt den i fleire retter, blant anna som topping på lompepizza. Det blei nydelig!

En slik pakke passer perfekt til 3-4 lompepizzaer 🙂


Til fire lompepizzaer brukte eg:

• 4 lomper

• 1 spisspaprika

• litt hakka vårløk

• Argentinske reker – 1 pk

• Raspa ost


Eg stekte pizzaen på 200 grader varmluft i til osten var godt smelta og gyllen. Det tar ikkje meir enn 6-10 minutt😊


Deretter toppa eg pizzaene med litt krydder og heimelaga guacamole. Nydelig!


Så – dagens inspirasjon/budskap med dette innlegget: reker, scampi, sjømat generelt er supert som topping på lompepizza! Bruk det du har heime og lag din egen variant 🙂

Ha en god helg alle sammen❤️

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg