10 frukost/ lunsj/ turmattips til påske!

Hei!

Eg kjører på med enda eit oppsummeringsinnlegg før påske, og idag er fokuset frukost/lunsj/turmattips til påske. Kanskje du finner noko som kan friste dei kommande dagane? Og visst ikkje så veit de at eg har massevis av oppskrifter i arkivet visst det er noko anna du er på utkikk etter. I menyen finner du ulike kategorier, og i søkefeltet kan du bruke enkle søkeord 🙂 I dette innlegget foreslår eg desse oppskriftene:

→ Enkle, grove pizzahorn
→ Havrebar med honning og kanel
→ Fluffy, saftige havrepannekaker
→ Lomperuller med ruccola og fenalår
→ Søte, saftige og halvgrove scones
→ Grove, deilige turvafler
→ Eltefrie spelt- og havrerundstykke med chiafrø
→ Sukkerfri, saftige solskinnsboller
→ Kjempegod, enkel frukostkake
→ Enkle omelettmuffins

→ Energikuler med mandelsmør, havregryn og sjokolade

Enkle, grove pizzahorn, oppskrift her

*

Havrebar med honning og kanel, oppskrift her

*

Fluffy, saftige havrepannekaker, oppskrift her

*

Lomperuller med ruccola og fenalår, oppskrift her

*

Søte, saftige og halvgrove scones, oppskrift her

*

Grove, deilige turvafler, oppskrift her♥ 

*

Eltefrie spelt- og havrerundstykke med chiafrø, oppskrift her

*

Sukkerfri, saftige solskinnsboller, oppskrift her

*

Kjempegod, enkel frukostkake, oppskrift her

*

Enkle omelettmuffins, oppskrift her

*

Energikuler med mandelsmør, havregryn og sjokolade, oppskrift her

Og med det vil eg ønske dåkke alle ei riktig god påske♥ Eg får sjå kortid eg titter innom her igjen, men følg meg gjerne på Instagram under @lindastuhaug og på Facebook-sida mi HER for hyppigere oppdateringer 🙂

Ha ei nydelig påske alle sammen! Nyt den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Gunnhild Berge

    Takk for mange super gode oppskrifter. Vil prøva å baka dei eltefrie rundstykka. Er på hytta, og har ikkje chia frø. Kva kan eg bytta dei ut med?

    1. Hei! Du kan bytte chiafrø med kva som helst anna frø/kjerner, men bruk også bittelita mindre væske eller litt meir mjøl 🙂 Håper dei smaker!