Fargerik pastasalat – til lunsj eller middag!

Hei!

Igår lagde eg denne fargerike, smakfulle pastasalaten til middag – og eg fant ut at eg måtte dele den med dåkke her også! Dåkke som følge meg på Instagram eller Facebook-sida mi har nok allerede fått den med seg, men dette er altså ein skikkelig matredder-salatmiddag med matredder-ingredienser eg kjøpte på butikken nokon timer i forvegen, matredder-ingredienser eg hadde fra før i kjøleskapet + litt ekstra 🙂

Det er ofte slik eg setter sammen middager – rett og slett ut fra kva eg finner i datohylla og kva eg har heime 🙂 Og resultatet blei skikkelig smakfullt og godt, en perfekt vårlig middag mens sola skinte ute!

Eg brukte, 2-3 personer:
♦ 1 pose crispysalat
♦ 150 g grov pasta
♦ 2 pk à 180 g ferdigstekt ytrefilet av svin med chorizokrydder
→ eg var nysgjerrig og det er første gang eg prøvde denne. Kjempegod! Men her kan du sjølvsagt bruke kylling også, eller anna proteinkilde 🙂
♦ 1 liten rødløk
♦ 1 stor, moden mango
♦ Granateplekjerner
♦ Fetaost
♦ Toppa med balsamico

Kok pasta etter anvisning på pakken, avkjøl under rennande, kaldt vatn. Kutt opp resten av ingrediensane og bland sammen. Topp med fetaost og balsamico før servering 🙂 

Kjempeenkelt, kjempegodt, og middag klar på ca 15 minutter 🙂 Nyt til lunsj eller middag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *