Linda Stuhaug

Annonse

19. april 2021

Vegansk, smakfull tacogryte

Vegansk, smakfull tacogryte
God mandag alle sammen 😀
Idag er eg på vei til eit veldig spennande og kjekt oppdrag – følg gjerne med på instagram under @lindastuhaug eller Facebook-sida miom du vil slå følge 🙂 Men før den tid tenkte eg å dele denne oppskrifta på TACOGRYTE. Ikkje kva som helst tacogryte, det er jo mandag idag og tacogryta er ikkje berre vegetarisk, men også vegansk!
Og det aller beste? Tacogryta lager du på berre 15-20 minutter, og utenom krydder trenger du berre 6-7 ingredienser 🙂
Vegansk tacogryte, til 2-3 personer: ♦ 1 kartong svarte bønner (230 g) ♦ 1 kartong kidneybønner (230 g) ♦ 2 paprika ♦ 1 bunt vårløk ♦ 1 boks mais ♦ 1 kartong hakka tomater (400 g) ♦ 1 grønnsaksbuljong (kan sløyfast) ♦ 1 stor ss tomatpure (gløymt på bildet) ♦ 3 dl vatn ♦ Krydder: 2-3 ts spisskumin, 2-3 ts paprikakrydder, 1-2 ts chili, salt og pepper → Eller 1-2 poser tacokrydder
Ha alle ingrediensane utenom krydder i ein kjele…
Kok opp og la det småkoke i 8-10 minutter. Smak til med krydder. Finito!
Tacogryta kan du servere i ei skål med valgfri topping. Eg valgte avokadobiter og knust nachoschips ettersom eg ville ha heile måltidet vegansk, og det var skikkelig godt 🙂 Andre vegetaralternativ kan vere rømme/kesam eller raspa ost♥
Ser godt ut, ikkje sant? Det var rett og slett nydelig!
Håper oppskrifta kan friste!

God mandag alle sammen 😀

Idag er eg på vei til eit veldig spennande og kjekt oppdrag – følg gjerne med på instagram under @lindastuhaug eller Facebook-sida miom du vil slå følge 🙂 Men før den tid tenkte eg å dele denne oppskrifta på TACOGRYTE. Ikkje kva som helst tacogryte, det er jo mandag idag og tacogryta er ikkje berre vegetarisk, men også vegansk!

Og det aller beste? Tacogryta lager du på berre 15-20 minutter, og utenom krydder trenger du berre 6-7 ingredienser 🙂

Vegansk tacogryte, til 2-3 personer:
♦ 1 kartong svarte bønner (230 g)
♦ 1 kartong kidneybønner (230 g)
♦ 2 paprika
♦ 1 bunt vårløk
♦ 1 boks mais
♦ 1 kartong hakka tomater (400 g)
♦ 1 grønnsaksbuljong (kan sløyfast)
♦ 1 stor ss tomatpure (gløymt på bildet)
♦ 3 dl vatn
♦ Krydder: 2-3 ts spisskumin, 2-3 ts paprikakrydder, 1-2 ts chili, salt og pepper
→ Eller 1-2 poser tacokrydder

Ha alle ingrediensane utenom krydder i ein kjele…

Kok opp og la det småkoke i 8-10 minutter. Smak til med krydder. Finito!

Tacogryta kan du servere i ei skål med valgfri topping. Eg valgte avokadobiter og knust nachoschips ettersom eg ville ha heile måltidet vegansk, og det var skikkelig godt 🙂 Andre vegetaralternativ kan vere rømme/kesam eller raspa ost♥

Ser godt ut, ikkje sant? Det var rett og slett nydelig!

Håper oppskrifta kan friste!

Annonse

8 Kommentarer

M

Marianne

22. april 2021

Kjempegod og veldig enkel å lage!!

Linda Stuhaug

23. april 2021

Så kjekt å lese, Marianne 😀

H

Helene

10. mai 2023

Kan man bytte sorte bønner med ekstra kidney bønner?

Linda Stuhaug

12. mai 2023

Absolutt😊

A

Anne Sofie Torvik

23. februar 2022

Det her smakte utrolig godt😀 Jeg hadde ikke buljong eller vårløk. Tok en paprika ekstra. Laget eget tacokrydder. Toppet det med avocado, mager kesam og lettost👌🏾 Takk for inspirasjon til en et godt kjøttfri måltid🙏🏾

Linda Stuhaug

24. februar 2022

Så hyggelig å lese, Anne Sofie😍 Takk for tilbakemelding, det setter eg pris på!

S

SNEZANA

6. mars 2022

Smakfull rett, lett å lage. Vi har laget denne retten flere gangen allerede 👌. Takk for mange gode oppskrifter. Er i utgangspunktet ikke så glad i å tilbringe mye tid på kjøkkenet, men her finner jeg oppskrifter som passer for meg, sunt og raskt.

Linda Stuhaug

6. mars 2022

Så hyggelig tilbakemelding å få, tusen takk🤩

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg