Oppskriftsfilm: sukkerfri vaniljefudge

Hurra, idag poster eg min første skikkelige oppskriftsfilm 😀 

Oppskrifta mi på sukkerfri vaniljefudge har fulgt meg sidan eg oppretta bloggen min for 8 år sidan, og er blant mine aller mest populære oppskrifter. Eg får mange spørsmål om korleis konsistensen skal vere for å få vellykka, perfekte fugde – og det viser eg i denne filmen♥

HURRA, min første skikkelige oppskriftsfilm🤩

Oppskrifta mi på sukkerfri vaniljefudge har fulgt meg sidan eg oppretta bloggen min for 8 år sidan, og er blant mine aller mest populære oppskrifter <3 Eg får mange spørsmål om korleis konsistensen skal vere for å få vellykka, perfekte fugde – og det viser eg i denne filmen💥

Legg gjerne igjen en kommentar om de ønsker fleire oppskriftsfilmer framover😁

Posted by Linda Stuhaug – sunn matglede on Friday, April 23, 2021

Håpe dåkke liker filmen! Gi meg gjerne en tilbakemelding om de ønsker fleire oppskriftsfilmer framover 🙂

GOD HELG♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Hei. Veldig bra forklaringsvideo.:)
    Jeg lurer pÄ hvor du har kjÞpt silikonformen din?

    1. Det klarer eg ikkje hugse dessverre! KjĂžpt for 8-10 Ă„r sidan 🙂