Oppskriftsfilm: slik lager du perfekte daddelkuler – søte, seige sjokoladekuler!

God tirsdag alle sammen!

Håper dåkke har hatt ei fin helg og ikkje minst 17.mai feiring 🙂 Eg tok meg nokre dager fri fra bloggen, men oppdaterer som vanlig hyppigare på Facebook-sida mi og instagram under @lindastuhaug 🙂

Uansett, idag deler eg en ny oppskriftsfilm! Dåkke som følger meg på nettopp Facebook eller instagram har kanskje fått den med seg allerede. Som vanlig er det vanskelig å få lasta opp filmen her på bloggen, så derfor må eg linke til filmen på Facebook… Idag deler eg vertfall video på perfekte snackkuler med dadler, og eg lager sjokoladevarianten som er veldig populær hos både meg og dåkke!

Du finner videoen HER 😀

Håpe dåkke legger igjen eit likerklikk eller ein kommentar på videoen visst dåkke liker det, responsen har virkelig alt å sei for kva eg velger å dele framover 🙂

Ha en fin tirsdag♥

4 kommentarer

  1. Disse skal jeg prøve!! Håper jeg klarer det

    1. Håper dei smaker 🙂

  2. Tenker å lage slike til typen sin adventskalender – men hvor lenge er de holdbare mener du??

    1. Dei står seg leeenge 🙂 Månedsvis i kjøleskap/fryser!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *