Lompepizza med pesto & kylling

God torsdag!

Er det ein type pizza eg lager ganske ofte, så er det lompepizza. Eg skjønner at alle ikkje liker det like godt som meg, men eg elska det virkelig! Den tynne bunnen passer meg perfekt, og det er så enkelt å variere fyllet etter det eg har lyst på 🙂

Lompepizza med pesto & kylling er ein av mine siste varianter, og eg tok like gjerne bilder så eg kan dele litt lompepizza-inspirasjon med dåkke! Her brukte eg rester av kyllingfilet fra middagen som eg skar opp i mindre biter – perfekt topping på pizzaen 🙂

Til desse lompepizzaene brukte eg:
♦ Valgfrie lomper
♦ Grønn pesto, min favoritt kjøpepesto er «Smak»» fra Coop
♦ Ferdigstekt kylling
♦ Spisspaprika
♦ Raspa ost

→ Smør pesto på lompene…

→ Ha over kylling og spisspaprika…

→ Og avslutt med raspa ost!

→ Etter noken minutter på 200 grader varmluft er lompepizzaen klar til servering!

Man trenger ingen oppskrift for å lage lompepizza, så det her er berre inspirasjon! Bruk det fyllet du ønsker og lag gjerne din egen variant 🙂

Vi serverer alltid lompepizza med ein smakfull, deilig og fargerik salat + fetaost og kesam/dressing! Aldri pizza uten salat 🙂

Håpe det smaker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *