Hurra, 50% rabatt på begge kokebøkene mine!

Hei godtfolk!

Idag må eg berre tipse dåkke om det supertilbudet her! ARK har nemlig 50% rabatt på både «Opptur med sunn mat» og «Opptur med sunne middagar» denne veka 😀

Tilbudspris 200,-
Førpris 399,-

Opptur med sunn mat finner du HER!
Opptur med sunne middagar finner du HER!

Bedre tilbud enn dette finner du neppe! Kjøp til deg sjølv, til noken du er glad i eller til en person som snart har bursdag 🙂 Og visst du lurer på kva innholdet/forskjellen er på bøkene, les vidare så forklarer eg kjapt og presist:

«Opptur med sunn mat» inneholder 80 oppskrifter på frukost, lunsj, middag og sukkerfri søtsaker. I tillegg deler eg gode tips til korleis komme i gang med kostholdsendringer, råd mot søtsug, korleis få meir motivasjon til å ete sunt, vekemenyer, basisvarer og andre tips og triks♥
«Opptur med sunne middagar» er ei middagsbok med fokus på sunne, raske og enkle kvardagsmiddager. Her har eg delt boka inn i 8 smarte kapitler som blant anna: Middager på maks 20 minutt / Middager du kan klargjere kvelden før / Restemidddager / Middager med maks 6 ingredisenser. I denne boka har eg og eit større fokus på å planlegge godt, spare penger, unngå matsvinn og bruke opp matrestane, i tillegg til komplette vekemenyer med handleliste.
Har du ellers andre spørsmål så må du sjølvsagt berre spørre i kommentarfeltet😀 hugs og at tilbudet varer KUN denne veka, og så langt lageret rekker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *