Nydelig grillsalat med vannmelon & rista pinjekjerner

Hei alle sammen!

Denne salaten her var altså berre skikkelig god. Trenger ikkje alltid så mange ingredienser for å lage en frisk, smakfull og deilig tilbehørsalat til grillmaten altså! Denne varianten her med saftig, søt vannmelon anbefalast, og du trenger ikkje meir enn 5 ingredienser 😀

Til 1 skål:
• 2 stk hjertesalat
• 1/4 vannmelon
• 1/2 agurk
• 1 blokk fetaost
• 30 g rista pinjekjerner
Slik gjer du:
Skjær eller riv opp hjertesalaten. Del vannmelon og agurk i mindre biter. Bland inn ca 2/3 av fetaosten og halvparten av pinjekjernene. Ha alt over i ei skål og topp med resten av fetaosten og pinjekjernene!

Nyyyt som tilbehør til vegetar, kjøtt, fisk eller kylling!

TIPS: for enda meir smak er det digg med litt vinaigrette i salaten. Eg miksa sammen litt olivenolje, kvitvinseddik, dijonsennep, honning, maldonsalt som eg blanda inn. Ikkje nødvendig, men setter litt ekstra smak!
Håper det frister♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *