Vekemeny 23/2021

Hei!

Helga går mot slutten og vi nærmer oss ei ny veke, og her er oppskriftene eg forslår i vekemenyen til den kommande veka:

→ Halloumiburger med mango- og avokadosalat
→ Svinefilet med pesto & krema quinoasalat
→ Marinerte grillspyd med kylling
→ Sommarsalat med pasta-pesto, nektarin og spekeskinke
→ Smakfull søtpotetmosgrateng
→ Stekt breiflabb (eller anna fisk) med bakte rotgrønnsaker & krema urtesaus
→ Rabarbramuffins uten sukker og gluten
→ Yoghurtskål med varm, karamellisert nektarin
→ Sukkerfri rabarbra-iste


MANDAG!
Halloumiburger med mango- og avokadosalat, oppskrift her

*

TIRSDAG!
Svinefilet med pesto & krema quinoasalat, oppskrift her

*

ONSDAG!
Marinerte grillspyd med kylling, oppskrift her

*

TORSDAG!
Sommarsalat med pasta-pesto, nektarin og spekeskinke, oppskrift her

*

VEKAS HELGEMIDDAG (fredag/lørdag)!
Smakfull søtpotetmosgrateng, oppskrift her

*

SØNDAG!
Stekt breiflabb (eller anna fisk) med bakte rotgrønnsaker & krema urtesaus, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Rabarbramuffins uten sukker og gluten, oppskrift her

IMG_1292

*

VEKAS FRUKOST/LUNSJTIPS!
Yoghurtskål med varm, karamellisert nektarin, oppskrift her

*

VEKAS EKSTRA!
Sukkerfri rabarbra-iste, oppskrift her

Fortsatt god søndag♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Tips til hvordan man får best resultat ved å steike frossen fisk, f.eks torsk?

    1. Alt utenom laks/ørret synes eg er best å tine før tilberedning 🙂

  2. Anne Therese

    Mykje fristandes på meny’en 🙂