Fylte pitabrød med lammestrimler

Heisann!

Idag har eg eit middagstips til dåkke som passer perfekt no på sommaren. Eg hadde eit par pakker med #matredda lammestrimler i frysaren, pitabrød og ikkje minst litt diverse andre grønnsaker i kjøleskapet. Ut fra akkurat det eg hadde der og då lagde eg dette middagsbordet:


Fylte pitabrød med lammestrimler, deilig mangosalat og guacamole. Kjempegodt!

Her brukte eg (til 3-4 personer)
♦ 2 pk lammestrimler → stekt i smør med salt og pepper
♦ Salat med crispysalat, moden mango, mais, rødløk og paprika
♦ Pimpa guacamole → oppskrift kjem!
♦ Sylta rødløk → oppskrift her!
♦ Kidneybønner

Guttaboys fylte pitabrøda, mens eg åt dette som ein stor og digg salat. Det er det eg liker best, spesielt på varme dager. Då er det fint å ha pitabrød for dei som vil ha det. Slik lager ofte eg og mannen i hus middag – alle ingrediensane er dei samme, men han ete det med pitabrød eller lefse, medan eg ete det som ein salat!

Her er forresten lammestrimlane eg brukte. Godt og enkelt!

Lag fylte pitabrød du også! Bruk gjerne anna type kjøtt/fisk/kylling og server med pitabrød og en deilig salat av det du har tilgjengelig heime 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *