Pimpa guacamole

Annonse Lauritz Ålesund

Veit du egentlig kor viktig det er å få tilført omega-3 gjennom kostholdet? 

Omega-3 er ein betegnelse på en gruppe umetta fettsyrer (EPA og DHA) som er veldig viktige for at vi skal fungere optimalt. Kroppen klarer ikkje å produsere desse omega-3 fettsyrene sjølv, så vi er nødt til å tilføre dei gjennom kostholdet vårt. Fett inngår i alle membran og cellestrukturen i kroppen vår, og omega-3 fettsyrene er spesielt viktige for hjertehelse, hjernehelse og augehelse.

Dei beste kildene til omega-3 er fisk og fiskeoljer, men dei færraste av oss klarer å få i seg nok feit fisk i løpet av ei veke til å dekke behovet for EPA og DHA. Her kjem Lauritz Olivenolje med omega-3 inn i bildet, som er ein smakfull økologisk Olivenolje som er blanda med 40% norsk torskolje. Det er kun 0,5 spiseskei som skal til daglig for å opprettholde en normal hjerte-, hjerne- og augehelse. Det er virkelig superenkelt å få til når du kan tilsette det rett i maten din!

Lauritz Olivenolje med omega-3 får du i fire ulike smaker: naturell, kvitløk, sitron og basilikum. Desse oljene er heilt perfekt å tilsette i kalde oppskrifter for å øke næringsinnholdet, sikre deg din daglige dose med omega 3 og/eller gi smak til maten♥ Smart, ikkje sant?

Har du lyst til å teste Lauritz Olivenolje med omega-3, så får eg lov å gi dåkke en rabattkode idag! Bruk koden «SOMMER15» og få 15% rabatt på din bestilling 🙂

Sjekk ut heimesida HER!No over til PIMPA GUACAMOLE, som er perfekt til taco, grillmat, til salaten eller kva som helst middag!

Du trenger, 1 skål
♦ 2 avokadoer
♦ 1/3 rødløk, finhakka
♦ 1/3 paprika, finhakka
♦ litt limesaft
♦ 1 fedd kvitløk, finhakka
♦ salt, pepper og chilikrydder (eller bruk litt fersk chili)
♦ 2-3 ss Lauritz Olivenolje med omega 3 – valgfri smak

Denne pakken med avokadoer kjøpte eg på 40% datotilbud, og avokadoane var heilt perfekte inni 🙂 Vinn-vinn!

Mos avokadoane med ein gaffel…

Ha oppi rødløk, paprika, kvitløk, litt limesaft og Lauritz Olivenolje med omega 3. Eg brukte kvitløkssmaken, men du kan bruke kva som helst av smakene!

Bland godt og smak til med salt, pepper og chilikrydder.

Eg serverte guacamolen i fylte pitabrød med lammestrimler – kjempegodt! Men ein slik guacamole passer virkelig til alt 🙂 

Prøv pimpa guacamole du og! Og hugs rabattkoden hos Lauritz Ålesund visst du også vil teste denne geniale olivenoljen med omega-3♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *