Grilla banan med sjokolade

Grilla banan med sjokolade – kanskje verdens enklaste grilldessert? Nydelig smaker det og!

På gårsdagens jonsokfeiring var det grilling på agendaen, og eg hadde rett og slett lyst til å prøve meg på ein grilldessert. Valget falt på den tradisjonelle banana med sjokolade, men framover har eg lyst til å eksprimentere meir og prøve meg på fleire grilldesserter 🙂 Uansett, eg kan jo tipse dåkke om denne enkle banandesserten her!

Det einaste du trenger er banan og sjokoladebiter. Bruk den sjokoladen du vil 🙂 

→ Skjær eit snitt i banana på toppen, dytt nedi sjokoladebitane og grill litt på alle sider til sjokoladen er godt smelta. Det gjer ingenting at skallet blir svart!

Aller best er banana visst du serverer den varm (rett fra grillen). Eg serverte med vaniljekesam + friske bær, men noke ekstra tilbehør er ikkje nødvendig.  Ellers kan ein klatt vaniljeis også vere midt i blinken visst du lager dette heime 🙂

Noke å prøve på grillen i sommar? 🙂 Eg skal vertfall lage dette fleire ganger!Psst! Interessert i fleire dessertips på grillen? Gi meg gjerne en tilbakemelding!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *