Laksetaco på primus

Heisann!

Klager ikkje på dagens middag altså! Deilig å pakke sekken med primus og middagsingredienser, og ta middagen på fjellet/i skogen av og til 🙂

Med fisk på menyen falt valget på laksetaco. Eg kutta alle salatingrediensane klare før vi gjekk, så den einaste lille jobben som gjenstod var å steike laksen med tacokrydder, så var middagen klar til å nytast♥ Lettvint, sunt og godt!

Eg hadde med:
♦ 4 laksefileter (500 g)
♦ Krydderblanding (eg brukte fisketaco blanding, men vanlig tacokrydder synes eg er bedre)
♦ Lomper
♦ Hjertesalat, mango, paprika, rødløk, mais
♦ Fetaost i blokk
♦ Kesam

Slik gjer du:
Gjer som meg og kutt ingrediensane heime før du reise! Når du kjem fram er det berre å steike laksefilet på steikepanna på primusen. Hakk den opp, gjennomsteik og tilsett krydder + en dæsj vatn. Så er det berre å servere slik du ønsker!

Laksetaco på tur skal eg vertfall lage fleire ganger. Så enkelt!

TIPS! Visst du ikkje er så gira på laksetaco, så er det like enkelt å lage andre typer tacoer på tur. Vanlig taco? Ta med deg karbonadedeig! Vegetartaco? Ta med deg bønner! Kyllingtaco? Ta med deg kyllingfilet/kyllingkjøttdeig 🙂

Håper du er inspirert til å teste 😀

God tirsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *