Linda Stuhaug

Annonse

2. juli 2021

Fargerik torskepakke på grillen

Fargerik torskepakke på grillen
I år har eg eit mål om å bli flinkare til å grille fisk – og eg er allerede godt i gang! For noken veker sida lagde eg denne fargerike torskepakken, ein perfekt kvardagsmiddag med mange farger og gode smaker 🙂
PS! Bruk akkurat dei grønnsakene du har heime! Eg tok berre det eg fant heime – og det blei absolutt ein god kombinasjon – men her er det ingen fasit 🙂 Bruk gjerne potet istedenfor søtpotet, brokkoli istedenfor gulrot etc!
Eg brukte, 2 porsjoner: ♦ 2 torskefileter fra Lerøy ♦ 1 søtpotet ♦ 2 gulerøtter ♦ 1/2 purreløk ♦ 1 liten rødløk ♦ 2 ss heimelaga ramsløkpesto ♦ Salt og pepper ♦ Litt smør
Slik gjer du: Kutt eller strimle grønnsakene slik du ønsker. Eg brukte spiralizer på søtpotet og gulrot, og kutta purreløk og rødløk i strimler.
Ha over to store flak med aluminiumsfolie. Topp med torsk, pesto, salt og pepper. Ta litt smør rundt grønnsakene. Pakk folien rundt ingrediensane og sett på grillen.
Eg lot mine stå i ca 15 minutt på full styrke, men her må du berre følge med 🙂
Så er det berre å servere og nyte♥ Virkleig kjempegodt, og noke eg skal lage i fleire varianter framover! Håpe det kan friste iløpet av grillsesongen!
Ha en nydelig fredag alle sammen!

I år har eg eit mål om å bli flinkare til å grille fisk – og eg er allerede godt i gang! For noken veker sida lagde eg denne fargerike torskepakken, ein perfekt kvardagsmiddag med mange farger og gode smaker 🙂

PS! Bruk akkurat dei grønnsakene du har heime! Eg tok berre det eg fant heime – og det blei absolutt ein god kombinasjon – men her er det ingen fasit 🙂 Bruk gjerne potet istedenfor søtpotet, brokkoli istedenfor gulrot etc!

Eg brukte, 2 porsjoner:
♦ 2 torskefileter fra Lerøy
♦ 1 søtpotet
♦ 2 gulerøtter
♦ 1/2 purreløk
♦ 1 liten rødløk
♦ 2 ss heimelaga ramsløkpesto
♦ Salt og pepper
♦ Litt smør

Slik gjer du:
Kutt eller strimle grønnsakene slik du ønsker. Eg brukte spiralizer på søtpotet og gulrot, og kutta purreløk og rødløk i strimler.

Ha over to store flak med aluminiumsfolie. Topp med torsk, pesto, salt og pepper. Ta litt smør rundt grønnsakene. Pakk folien rundt ingrediensane og sett på grillen.

Eg lot mine stå i ca 15 minutt på full styrke, men her må du berre følge med 🙂

Så er det berre å servere og nyte♥ Virkleig kjempegodt, og noke eg skal lage i fleire varianter framover! Håpe det kan friste iløpet av grillsesongen!

Ha en nydelig fredag alle sammen!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg