Sommarsalat med bringebær, mango og fetaost

Annonse Lauritz Ålesund

No på sommaren lager eg meg minst en fargerik, smakfull salat daglig. Enten det er som ein lunsjrett, som tilbehør til middagen eller grillmaten. Eg liker veldig godt å bruke frukt, bær og grønnsaker som er i sesong i salatane mine, og i denne fargerike skåla her har eg brukt sesongens søte, norske bringebær:

Ser godt ut, ikkje sant? Det smakte heilt nydelig! Og ikkje nok med at eg fekk inn noken gode porsjoner med frukt og grønt i denne salaten, eg fekk også i meg mitt daglige, anbefalte inntak for Omega3. Eg rørte nemlig sammen ein enkel, deilig vinaigrette med Lauritz Olivenolje med Omega3!

Du trenger, 1 person eller tilbehør til 2:
♦ Nokon gode never valgfri salat – eg brukte salat fra egen kjøkkenhage
♦ 1 liten eller 1/2 stor, moden mango
♦ Litt miniagurk eller vanlig agurk
♦ Norske bringebær
♦ En neve pistasjenøtter eller andre nøtter
♦ 1/2 blokk fetaost (100 g)

Vinaigrette
♦ 1 ss Lauritz Olivenolje med Omega3 – sitronsmak
♦ 1 ss god balsamico
♦ 1 ts honning

Ha alle ingrediensane i en skål, rør sammen vinaigretten og ha over rett før servering. Nydelig som ein egen lunsjrett eller som tilbehør til middag/grillmat av både kjøtt, fisk og kylling!

Lauritz Olivenolje med omega-3 får du i fire ulike smaker: naturell, kvitløk, sitron og basilikum. Desse oljene er heilt perfekt å tilsette i kalde matoppskrifter for å øke næringsinnholdet, sikre deg din daglige dose med omega 3 og/eller gi smak til maten.

Oljene finner du på heimesida til Lauritz Ålesund her

Eg elsker virkelig desse oljene, og synes verdiane til Lauritz Ålesund er så fine. Hos dei er nemlig ærlighet og tillit to verdier som står sterkt, og dei ønsker å dere transparente. Som kunde hos Lauritz Ålesund får du faktisk muligheten til å spore dittvLauritz-produkt heilt tilbake til fiskebåten og olivenlunden! Er ikkje det fantastisk? Ved hjelp av batchnummeret på baksida kan du få informasjon om kva fiskebåt som har fanga fisken, i kva område, samt kven som har produsert omega3 oljen fra fisken og kor produksjonen har foregått. Samme sporing får du på Olivenoljen: kva område på Året olivenane har blitt høsta inn, og kven som har produsert den økologiske extra virgin olivenoljen.

Som kunde har du med andre ord full oversikt over heile produksjonslinja, fra hav til bord!

Håper salaten frister, og at du fekk lyst å prøve Lauritz Olivenolje med Omega3 du også♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *