Auberginepizza

Hei!

Er du som meg og elsker ovnsbakt aubergine? Eg synes det er så utrulig godt, og enda bedre er det å bruke skiver av aubergine som PIZZABUNN 😀 Vi skal heile 6 år tilbake i tid på bloggen for å finne innlegget der eg lager dette for første gang, og sida det har eg laga det jevnlig i ulike varianter. Det er veldig godt, og kan virkelig anbefalast!

Auberginepizzaen kan du fylle med kva som helst, men min favoritt er ketsjup, en slags form for salt skinke/salami/pepperoni og ost!
→ Beregn ca 1 aubergine per person, alt etter behov og ekstra tilbehør
→Del opp i skiver på maks 1 cm, smør på ketsjup og ha over fyllet. Eg hadde #matredda salami, skiva ost og rødløk på her
→ Steik på 180 grader i 25-30 minutt, til auberginen er mør og osten godt gyllen
PS! Bunnen blir IKKJE «sprø», det er på ingen måte meininga heller. Aubergineskivene synes eg er best når dei er heile møre og mjuke!

Har du testes detta før? Eller kanskje du fekk lyst å prøve? Eg trur eg skal lage auberginepizza til middag idag vertfall <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *