Fargerik salatskål

Mat som det her gjer meg SÅ glad! Farger, næring, rester og «datovarer» i eit og samme måltid? Eg lager meg ofte slike skåler til lunsj eller middag når eg har diverse rester og ingredienser i kjøleskapet som burde brukast, og berre så det er sagt: eg blander alt ihop før eg skal ete?

Eg kom heim i natt, og heime var det sånn «halvveis» kjøleskap med diverse ingredienser som eg fant ut eg skulle bruke til dagens lunsjskål:

→ Salat og grønnkål fra egen kjøkkenhage (fylte opp skåla)
→ #matredda tomat og moden mango
→ Sylta rødløk (alltid i kjøleskapet!)
→ Edamamebønner fra frysaren
→ Siste rest av eit glass fetaost
→ #matredda kylling
→ Hummusrester

Ha alle ingrediensane i ei skål, bland sammen og nyt!Bli inspirert og lag din egen salatskål? Her er der berre å bruke det du liker og har tilgjengelig heime, ingen fasit på kva du kan putte i skåla di! Sunt, godt og veldig enkelt❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *