Min favoritt påleggskombinasjon i lomper!

Det her er min ABSOLUTTE favorittkombinasjon i lomper! Eg delte denne lunsjen på instastory igår, men den fortjener å bli gjentatt atter ein gang – for det er ikkje akkurat første gang eg deler denne komboen her 😉

→ Ferske lomper
→ Litt grønt – ruccola, spinat eller lignande
→ Majones eller Kremgo urter
→ Ein skikkelig GOD røykelaks/røykt ørret
→ Agurk og litt finhakka rødløk
→ Grovkverna pepper

Har du ikkje testa dette enda så MÅ du gjere det♥ Har eg avokado i hus så pleier eg å bruke litt av det og, men det er på ingen måte noke must! Perfekt til frukost eller lunsj, i matpakken eller som turmat!

Kva er din favoritt påleggskombinasjon i lomper? 😀

God helg alle sammen!

2 kommentarer

  1. Min favoritt i lompene er eit lag mager jalapeño smøreost, løvtynn skinke, avokado, agurk, søt paprika og litt pepper 🙂

    1. Linda Stuhaug

      Høyres godt ut 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *