Linda Stuhaug

Annonse

25. august 2021

Kyllingsalat med bacon & parmesan

Kyllingsalat med bacon & parmesan
God onsdag!
Eg er heime igjen etter eit par dager på Røros, og er det ein ting eg virkelig craver etter eit par dager med flyplass-mat, hotellfrokost og lukuslunsj med dessert – så er det fargerike salater! Ooog min faste kvardagsfrukost som er kjøleskapsgraut, då 🙂
Så, til lunsj eller middag idag blir det garantert ein slags form for salat, og eg tenkte kanskje dåkke ville ha det samme! Her er vertfall oppskrift på ein deilig salat med kylling, bacon og parmesan:
Kyllingsalat med bacon & parmesan, lunsj til 2 personer ♦ Ca 100 g valgfri salat ♦ 1 pk ruccola ♦ 1 spisspaprika ♦ 1/2 gul paprika ♦ 150 g druer (eller anna frukt som mango, granateple, eple…) ♦ 200 g ferdigstekt, skiva kylling ♦ 100 g valgfri bacon (eg har brukt filetbacon) ♦ 2-4 ss raspa parmesan ♦ salt & pepper
Slik gjer du: Kutt alle grønnsakene i passelige biter. Steik filetbacon i litt smør i ca. 2 minutt på kvar side. Skjær opp i mindre biter. Ha alle ingrediensane over i ei skål eller serveringsfat. Dryss over raspa parmesan, salt og pepper rett før servering.
Så godt, så enkelt!
Du kan sjølvsagt bruke kyllingfilet som du steiker eller eventuelt kyllingkjøtt fra kyllinglår eller heilstekt kylling også. Ellers er det som alltid ikkje nødvendig å følge oppskrifta slavisk – bruk det du liker og har heime!
God onsdag♥

God onsdag!

Eg er heime igjen etter eit par dager på Røros, og er det ein ting eg virkelig craver etter eit par dager med flyplass-mat, hotellfrokost og lukuslunsj med dessert – så er det fargerike salater! Ooog min faste kvardagsfrukost som er kjøleskapsgraut, då 🙂

Så, til lunsj eller middag idag blir det garantert ein slags form for salat, og eg tenkte kanskje dåkke ville ha det samme! Her er vertfall oppskrift på ein deilig salat med kylling, bacon og parmesan:

Kyllingsalat med bacon & parmesan, lunsj til 2 personer
♦ Ca 100 g valgfri salat
♦ 1 pk ruccola
♦ 1 spisspaprika
♦ 1/2 gul paprika
♦ 150 g druer (eller anna frukt som mango, granateple, eple…)
♦ 200 g ferdigstekt, skiva kylling
♦ 100 g valgfri bacon (eg har brukt filetbacon)
♦ 2-4 ss raspa parmesan
♦ salt & pepper

Slik gjer du:
Kutt alle grønnsakene i passelige biter. Steik filetbacon i litt smør i ca. 2 minutt på kvar side. Skjær opp i mindre biter. Ha alle ingrediensane over i ei skål eller serveringsfat. Dryss over raspa parmesan, salt og pepper rett før servering.

Så godt, så enkelt!

Du kan sjølvsagt bruke kyllingfilet som du steiker eller eventuelt kyllingkjøtt fra kyllinglår eller heilstekt kylling også. Ellers er det som alltid ikkje nødvendig å følge oppskrifta slavisk – bruk det du liker og har heime!

God onsdag♥

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg