Annonse
31. august 2021
Møre, karamelliserte nektarinbiter
Inneholder egenreklame
Hei godtfolk!
No har eg delt dette tipset noken ganger på instagram/instastory under @lindastuhaug, og fant ut at eg nesten må inn her å dele det også 🙂 Tipset er møre, karamelliserte nektariner – kun nektariner som du deler opp i biter og steiker i søtning. Passer like godt til frukost som kveldsmat og dessert!
Møre, karamelliserte nektariner er perfekt å bruke i kombinasjon med yoghurt eller cottage cheese, gjerne med litt nøtter over for crunch. Det kan brukast som topping på havregraut, kjøleskapsgraut, i pai eller desserter. Heilt nydelig er det!
→ Eg bruker ca. 2 ss sukrin gold til 3 nektariner, men du kan sjølvsagt bruke akkurat den søtningen du vil
→ Steik i noken minutter til bitene er møre
→ Server varme/lune♥
Eg har #matreddaganske mykje nektariner i det siste, og desse tre skrukkete nektarinene her brukte eg for ei stund tilbake. Dei var litt mjukare enn vanlig, men null problem å ete dei som dei var, eller bruke dei til dagens oppskrift 🙂 Eit fint tips visst du og har noken mjuke, skrukkete nektariner heime!
Egenreklame
Denne gangen serverte eg nektarinbitane med cottage cheese i min nydelige OPPTURSKÅL♥ Desse skålene er laga av kokosnøtter og har inngravert mottoet mitt «Opptur». Har du lyst på ei sånn kokosnøttskål med kokosnøttskei, så kan du kjøpe det HER♥
Eg har også fleire produkter, både handlenett og bambuskopp + bambussugerør♥ Alle produkta kan du lese meir om og handle her🙂
Ha en nydelig tirsdag alle sammen!
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR