Møre, karamelliserte nektarinbiter

Inneholder egenreklame

Hei godtfolk!

No har eg delt dette tipset noken ganger på instagram/instastory under @lindastuhaug, og fant ut at eg nesten må inn her å dele det også 🙂 Tipset er møre, karamelliserte nektariner – kun nektariner som du deler opp i biter og steiker i søtning. Passer like godt til frukost som kveldsmat og dessert!

Møre, karamelliserte nektariner er perfekt å bruke i kombinasjon med yoghurt eller cottage cheese, gjerne med litt nøtter over for crunch. Det kan brukast som topping på havregraut, kjøleskapsgraut, i pai eller desserter. Heilt nydelig er det!

→ Eg bruker ca. 2 ss sukrin gold til 3 nektariner, men du kan sjølvsagt bruke akkurat den søtningen du vil
→ Steik i noken minutter til bitene er møre
→ Server varme/lune♥

Eg har #matredda ganske mykje nektariner i det siste, og desse tre skrukkete nektarinene her brukte eg for ei stund tilbake. Dei var litt mjukare enn vanlig, men null problem å ete dei som dei var, eller bruke dei til dagens oppskrift 🙂 Eit fint tips visst du og har noken mjuke, skrukkete nektariner heime!

Egenreklame
Denne gangen serverte eg nektarinbitane med cottage cheese i min nydelige OPPTURSKÅL♥ Desse skålene er laga av kokosnøtter og har inngravert mottoet mitt «Opptur». Har du lyst på ei sånn kokosnøttskål med kokosnøttskei, så kan du kjøpe det HER

Eg har også fleire produkter, både handlenett og bambuskopp + bambussugerør♥ Alle produkta kan du lese meir om og handle her 🙂

Ha en nydelig tirsdag alle sammen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *