Linda Stuhaug

Annonse

15. september 2021

Alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus

Alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus
Alt-i-ett gryter altså! Eg har sagt det før og seier det igjen: det er så genialt 😀
Alt i samme kjelen, ingen ekstra tilbehør nødvendig, middag på maks 30 minutter. I tillegg er det lite oppvask og muligheten for variasjon er enorm – ein kan jo lage ALLE slags varianter her 🙂
I forrige veke spurte eg på instagram @lindastuhaug og Facebook-sida mi om kva type alt-i-ett gryte dåkke ville eg skulle lage, og eg fekk hundrevis av gode tips! Det setter eg kjempestor pris på, og eg skal defintivt lage mange av desse framover 🙂 Idag får du den første varianten av meg, det er ein alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus. Skikkelig smakfull, massevis av grønnsaker, grov pasta og knallgod på smak. Er du glad i kylling i karri, så er denne midt i blinken for deg!
Alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus, middag til ca 4 personer:
• 650 g kyllingfilet, i biter • 200 g valgfri pasta, eg bruker fullkornspasta • 4-5 gulrøtter, i skiver • 1 brokkoli, i buketter • 1-2 paprika, grovhakka • 7 dl kyllingkraft, evt buljong/utblanda fond • 1 beger creme fraiche • Krydder: 2 ss karri, 1 ss paprika, 1 ts kvitløkskrydder, salt og pepper • Smør til steiking PS! Ingen grunn til å følge oppskrifta slavisk. Bruk dei grønnsakene du har, og varier gryta med ingredienser du ønske!
Steik kyllingen lett og sett til side. Den trenger ikkje å vere heilt gjennomstekt…
Steik 1 ss smør med karri, paprika og kvitløkskrydder…
Ha deretter oppi kyllingkraft, creme fraiche, pasta, gulrot og paprika i panna. Kok opp med lokk og la det småkoke i 10 minutter…
Tilsett brokkoli og kylling, la småkoke i ca 5 minutter til…
Smak til med salt, pepper og eventuelt meir av dei andre kryddera. Juster med meir væske om nødvendig.
Finito! Sett gryta rett på bordet og nyt 🙂 Noke ekstra tilbehør er ikkje nødvendig, og restane smaker like godt til lunsj eller restemiddag dagen etterpå. Håpe den smake♥

Alt-i-ett gryter altså! Eg har sagt det før og seier det igjen: det er så genialt 😀

Alt i samme kjelen, ingen ekstra tilbehør nødvendig, middag på maks 30 minutter. I tillegg er det lite oppvask og muligheten for variasjon er enorm – ein kan jo lage ALLE slags varianter her 🙂

I forrige veke spurte eg på instagram @lindastuhaug og Facebook-sida mi om kva type alt-i-ett gryte dåkke ville eg skulle lage, og eg fekk hundrevis av gode tips! Det setter eg kjempestor pris på, og eg skal defintivt lage mange av desse framover 🙂 Idag får du den første varianten av meg, det er ein alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus. Skikkelig smakfull, massevis av grønnsaker, grov pasta og knallgod på smak. Er du glad i kylling i karri, så er denne midt i blinken for deg!

Alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus, middag til ca 4 personer:

• 650 g kyllingfilet, i biter
• 200 g valgfri pasta, eg bruker fullkornspasta
• 4-5 gulrøtter, i skiver
• 1 brokkoli, i buketter
• 1-2 paprika, grovhakka
• 7 dl kyllingkraft, evt buljong/utblanda fond
• 1 beger creme fraiche
• Krydder: 2 ss karri, 1 ss paprika, 1 ts kvitløkskrydder, salt og pepper
• Smør til steiking

PS! Ingen grunn til å følge oppskrifta slavisk. Bruk dei grønnsakene du har, og varier gryta med ingredienser du ønske!

Steik kyllingen lett og sett til side. Den trenger ikkje å vere heilt gjennomstekt…

Steik 1 ss smør med karri, paprika og kvitløkskrydder…

Ha deretter oppi kyllingkraft, creme fraiche, pasta, gulrot og paprika i panna. Kok opp med lokk og la det småkoke i 10 minutter…

Tilsett brokkoli og kylling, la småkoke i ca 5 minutter til…

Smak til med salt, pepper og eventuelt meir av dei andre kryddera. Juster med meir væske om nødvendig.

Finito! Sett gryta rett på bordet og nyt 🙂 Noke ekstra tilbehør er ikkje nødvendig, og restane smaker like godt til lunsj eller restemiddag dagen etterpå. Håpe den smake♥

Annonse

14 Kommentarer

S

Silje

26. september 2021

Hei. Denne må prøves ut Men hvis jeg bruker buljong terning. Bruker jeg 1 terning og 7dl vann da?

Linda Stuhaug

28. september 2021

Det må du lese på pakken – kor mykje vatn som er meint å bruke pr. terning 🙂

e

elin håland

24. september 2021

Denne var kjempegod 🙂 Hadde litt chilli i tillegg. Lager den garantert igjen 🙂

Linda Stuhaug

24. september 2021

Fantastisk 😀

L

Line

21. oktober 2022

Er kanskje mulig å ha ris i stedet for pasta om man ikke har pasta inne? Enten ved siden av eller oppi vet du det? :) gleder meg veldig til å lage den. Skal jaggu kjøpe bøkene dine for hele familien elsker oppskriftene dine 😍

Linda Stuhaug

23. oktober 2022

Du kan prøve å bruke ris istedenfor pasta i oppskrifta! Så hyggelig😍

H

Hilde Pettersen

10. mars 2022

Veldig god! Har en sær 22 åring i huset men denne har jeg fått beskjed om å lage flere ganger. 👏😀

Linda Stuhaug

10. mars 2022

Så hyggelig å lese🤩

B

Bente Elin Furu-Buene

13. februar 2023

Halleluja! Endelig en rett alle i familien likte!! Dette smakte skikkelig godt og var enkelt og lage. Tusen takk 😊

Linda Stuhaug

13. februar 2023

Fantastisk🤩

M

Monica Nordsveen

3. januar 2023

Prøvde denne gryta til middag i går. Heilt nydelig gryte, så lett og fort gjort! Nok en favoritt :-)

Linda Stuhaug

4. januar 2023

Så hyggelig å lese, Monica!! :)

T

Trond Skarpeid

11. mai 2023

Den var skikkelig god og enkel å lage for en newbie ;-)

Linda Stuhaug

12. mai 2023

Så kjekt å lese😃

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg