Linda Stuhaug

Annonse

20. september 2021

Fluffy havrepannekaker med Bakemjølk

Fluffy havrepannekaker med Bakemjølk
Annonse Rørosmeieriet
God mandag alle sammen!
Matnyheter er alltid gøy, og idag lanserer Rørosmeieriet noke heilt nytt og spennande, nemlig BAKEMJØLK 😀 Bakemjølk er ein økologisk, syrna melk med aktive bakteriekulturer som består av 50% skumma melk og 50% kjernemelk og tettkultur . Denne løfter smaken i muffins, kaker, gjærbakst, pannekake- og vaffelrøra, og gir eit luftig og saftig resultat. Bakemjølk har lavt fettinnhold, lang holdbarhet (35 dager) og kan fint frysast. Bruk den istedenfor melk eller anna væske, så enkelt!
Og med ein slik nyhet så må eg jo teste den i oppskrifter, og en klassisk oppskrift eg liker å «teste» med produkter som dette, er ein variant av mine populære havrepannekake. Og resultatet blei som forventa veldig bra – pannekakene blei saftige, fluffy og skikkelig gode. Verdt å prøve!
Du trenger, ca. 18-20 stk:
  • 3 store egg
  • 150 g Bakemjølk
  • 150 g havremjøl
  • 50 g sikta speltmjøl (eller anna valgfritt mjøl)
  • 5 ss sukrin gold (eller anna søtning)
  • 1 ts natron
  • litt kanel og kardemomme
Slik gjer du: Rør sammen ingrediensane og la røra svelle i 5-10 minutt. Steik gylne pannekaker/lapper på medium varme. Bruk steikefett om nødvendig!
Server mens dei er varme eller lune med valgfritt pålegg♥ Denne gangen blei det brunost & syltetøy på oss, kjempegodt!
Visste du at Rørosmeieriet er Norges fremste heiløkologiske meieri? Produkta til Rørosmeieriet er av høg kvalitet med norsk, økologisk melk. Det synes eg er fantastisk!
Test Bakemjølk du også!
Ha en herlig mandag 🙂

Annonse Rørosmeieriet

God mandag alle sammen!

Matnyheter er alltid gøy, og idag lanserer Rørosmeieriet noke heilt nytt og spennande, nemlig BAKEMJØLK 😀 Bakemjølk er ein økologisk, syrna melk med aktive bakteriekulturer som består av 50% skumma melk og 50% kjernemelk og tettkultur . Denne løfter smaken i muffins, kaker, gjærbakst, pannekake- og vaffelrøra, og gir eit luftig og saftig resultat. Bakemjølk har lavt fettinnhold, lang holdbarhet (35 dager) og kan fint frysast. Bruk den istedenfor melk eller anna væske, så enkelt!

Og med ein slik nyhet så må eg jo teste den i oppskrifter, og en klassisk oppskrift eg liker å «teste» med produkter som dette, er ein variant av mine populære havrepannekake. Og resultatet blei som forventa veldig bra – pannekakene blei saftige, fluffy og skikkelig gode. Verdt å prøve!

Du trenger, ca. 18-20 stk:

  • 3 store egg

  • 150 g Bakemjølk

  • 150 g havremjøl

  • 50 g sikta speltmjøl (eller anna valgfritt mjøl)

  • 5 ss sukrin gold (eller anna søtning)

  • 1 ts natron

  • litt kanel og kardemomme

Slik gjer du:
Rør sammen ingrediensane og la røra svelle i 5-10 minutt. Steik gylne pannekaker/lapper på medium varme. Bruk steikefett om nødvendig!

Server mens dei er varme eller lune med valgfritt pålegg♥ Denne gangen blei det brunost & syltetøy på oss, kjempegodt!

Visste du at Rørosmeieriet er Norges fremste heiløkologiske meieri? Produkta til Rørosmeieriet er av høg kvalitet med norsk, økologisk melk. Det synes eg er fantastisk!

Test Bakemjølk du også!

Ha en herlig mandag 🙂

Annonse

7 Kommentarer

J

Jørgine

22. september 2021

Hvor kan man kjøpe denne?

Linda Stuhaug

23. september 2021

Berre å spørre etter den i butikken om du ikkje finner den 🙂 Den er i frivillig sortiment, men alle kan ta den inn 🙂

Linda Stuhaug

22. september 2021

Det er i frivillig sortiment, så finner du den ikkje i butikken din kan du spørre om dei kan ta den inn 🙂

J

Jan

21. september 2021

Det står 150 gram bakemjølk,er det ikke bedre å skrive dl 😉

Linda Stuhaug

22. september 2021

Tja, kvifor skitne til en desilitermål når man kan vege alt i samme bollen på vekta… 🙂 Men det går for det samme – 1,5 dl 🙂

G

Guri

8. mai 2022

Flott oppskrift for en som ikke liker noe med banan😀 Droppet søtning, funket godt det også. Hadde smør og brunost på.

Linda Stuhaug

9. mai 2022

Har mange oppskrifter uten banan🥰 Men kjekt du likte denne vertfall😃

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg