Feta-pastasalat med søtpotet & plommer

Hei!

Har du plommer igjen så anbefaler eg deg å bruke det i salaten! Enten heilt naturelle slik som eg har gjort i denne oppskrifta, eller bake/steike dei litt slik at dei blir møre og søte. Skikkelig godt! Eg har laga ein feta-pastasalat med søtpotet & plommer som eg virkelig kan anbefale til lunsj eller lettvint middag denne veka:

Feta-pastasalat med søtpotet & plommer, til  3-4 personer
• 200 g pasta
• 150-200 g fetaost i blokk
• 100 g valgfri bladsalat
• 2 paprika
• 1 søtpotet (ca. 400 g)
• 10 plommer

Framgangsmåte:
Skrell og del søtpotet i terninger. Ha over litt olje og evt. valgfritt krydder, og bak i ovnen på 200 grader i 15-20 minutt til bitane er møre. I mellomtida koker du pasta, avkjøler under rennande, kaldt vatn og tørker godt. Kna fetaosten inn i pastaen, del plommer og grønnsaker i passelige biter og bland alt sammen når søtpotetbitane er ferdige. Tada! Nydelig til lunsj eller middag 🙂

Ha en nydelig tirsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *