Alt-i-ett restemiddag med ris

Hei!

Vekas alt-i-ett middag er rett og slett ein matredder/restemiddag. Dette er ein fin type middag å lage visst du har risrester til overs, for både grønnsakene og proteinkilden kan du varierer etter kva du har tilgjengelig heime. Kanskje du har nokon rester etter middagen her også? Kylling, kjøtt, fiskekaker, laks…? Her kan du egentlig bruke kva som helst!

Uansett, her ser du kva eg brukte:

→ Risrester (funker fint å bruke pasta/potetrester o.l også sjølvsagt)
→ 1/2 slapp løk
→ 1 stor squash på overtid
→ Matredda vegetarpølser tatt opp fra frysaren
→ Alt stekt i smør og krydra godt

Men! Her bruker du som sagt akkurat det du har og ønsker av grønnsaker. Vegetarpølene kan byttast med vanlige pølser, alle typer kjøtt, kylling, fisk, fiskekaker, bønner, kikerter etc.

Til alt-i-ett middager pleier eg ikkje å servere noke ekstra, men med salatrester, matredda fetaost og sylta rødløk i kjøleskapet blei det litt ekstra tilbehør denne gangen 🙂

Ein smakfull, enkel og digg restemiddag/matreddermiddag laga på berre 10 minutter! Trenger ikkje vere så komplisert veit dåkke 🙂

Håpe dette innlegget kan inspirere deg til å lage ein lignande restemiddag neste gang du hr risrester til overs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *