Quesedilla med pesto & laks

Lyst på ein enkel, smakfull og litt annleis laksemiddag? Lag quesdilla med laks 😀 Utrulig enkelt å lage og en perfekt måte å bruke opp ulike grønnsaker og lakserester etter middagen på! Dette skal eg jammen lage fleire ganger 🙂

V hadde altså laksefileter igjen etter middagen dagen før, men visst du ikkje har det så kan du steike laksefilet på 200 grader i 10-15 minutt først! Eg har også brukt lomper her, men du kan sjølvsagt bruke tortillalefser om du heller vil det. Bruk det du har!

Du trenger:
♦ Lomper/tortillalefser
♦ Grønn pesto
♦ Litt grønnsaker – eg har brukt spinat og rødløk
♦ Ferdigstekt laks eller ørret
♦ Raspa ost
♦ Gjerne litt krydder


Juster mengdene etter behov 🙂 Bildene taler vell for seg, men du skal enkelt og greit berre smøre halve lompene med pesto, legge over grønnsaker, laks og ost. Klapp over andre halvdelen av lompa. Steik gylne og sprø i ei tørr steikepanne, så er det klart til servering 🙂

Server gjerne med ein frisk salat og ein slags dip/dressing. Her falt valget på guacamole!

Håper det frister 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Nam, det så supergodt ut 🙂 Steker du på medium varme? Pleier du å kjøpe eller lage pesto (hva smaker best – og er parmesan nødvendig i pestoen?). Ha en super uke!

    1. Sant litt over middels varme (6/9 ca)! Eg pleier som oftast å kjøpe pesto, Coop sitt «smak» merke. Den er uten parmesan!