Alt-i-ett krema pasta med ørret & parmesan

Hei!

La meg presentere vekas alt-i-ett middag: krema pasta med ørret & parmesan! Denne fiskemiddagen lager du på berre 15-20 minutter, og den var skikkelig smakfull og god 🙂 En super kvardagsmiddkag for heile familien!

TIPS! Du kan sjølvsagt bruke laks istedenfor ørret, og du kan bruke dei grønnsakene du sjølv ønsker!

Du trenger, til ca. 3-4 personer
♦ 500 g laks- eller ørretfilet
♦ 150 fullkornspagetti (eller anna type pasta, bruk den du vil)
♦ 4 gulrøtter, i terninger
♦ 1 brokkoli, i buketter
♦ 1 beger creme fraiche (lett eller vanlig, du bestemme sjølv)
♦ 100 g parmesan, raspa (spar litt til å ha over til slutt)
♦ Salt og pepper

Slik gjer du:
1. Sett laks/ørret inn i ovnen på 200 grader varmluft i ca. 10 minutt. I mellomtida koker du spagetti og gulrot etter anvisning på pakken på spagettien. Ha brokkolibukettane oppi det siste minuttet.

2. Ta til side 0,5 dl av kokevatnet og sil godt av resten. Ha pastablandinga oppi ein kjele eller steikepanne.

3. Tilsett creme fraiche, parmesan og kokevatnet. Bruk middels varme og rør godt til det er gjennomvarmt og krema. Smak til med salt og pepper, og ha over den stekte laksen/ørreten til slutt.

4. Server med litt raspa parmesan over til slutt.

NYT!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Nam, dette så godt ut 🙂