Eggemuffins – perfekt i matpakka

Hei tirsdag!

Idag deler eg en oppskrift på eggemuffins som eg har delt i ulike varianter opp gjennom åra. Eggemuffins er som omelett i muffinsformer, og er supre til frukost, i matpakken, til kveldsmat og mykje meir 🙂 Desse er med bacon og er superenkle å lage:

Eggemuffins med bacon, 12 stk
♦ 8 egg
♦ 2 ss kesam eller rømme (evt. eit ekstra egg)
♦ 200 g valgfri bacon – eg bruker mager bacon
♦ 1-2 never spinat, grovhakka
♦ 1 paprika, grovhakka
♦ 1/2 dl melk eller vatn
♦ salt og pepper

Slik gjer du:
Sett ovnen på 180 grader over­ og undervarme. Visp sammen egg, kesam, melk/vatn, paprika, spinat, salt og pepper. Legg 1 stk filetbacon i kvar muffinsform på muffinsbrettet, og hell eggeblandinga over. Steik eggemuffinsane midt i ovnen i 15-25 minutt, til eggeblandinga har satt seg. Nyt varme, lune eller kalde. Oppbevar i kjøleskap etter avkjøling.

Håååpe dei frister 😀 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *