Annonse
29. oktober 2021
Peanøttsmør-cups med kun 5 ingredienser!
- 150 g crunchy peanøttsmør
- 35 g kokosolje
- 50 g sukrinsirup (evt anna valgfri søtning – honning, sukker, sukrin gold etc)
- Peanøtter
– - 50 g valgfri, mørk sjokolade
- 20 g crunchy peanøttsmør
- 10 g kokosolje
- Evt litt flaksalt
- Ha peanøttsmør, kokosolje og søtning i en bolle. Varm opp til det er godt blanda og flytande i mikroen. Du kan og bruke en kjele.
- Hell i muffinsformer, ha over peanøtter på heile overflata og trykk dei lett nedi massen med ei skei.
- Sett i kjøleskapet eller frysaren til det er avkjølt og stivna.
- Smelt sammen sjokolade, kokosolje og peanøttsmør. Hell over lag 1 og topp med litt flaksalt.
- Sett tilbake i kjøleskap eller fryser til sjokoladen er stivna. Vri konfekten ut av muffinsformene og oppbevar i kjøleskap.
Heimelaga, nydelige peanøttsmør-cups… Eg seier berre: prøv! Du vil IKKJE angre visst du er glad i kombinasjonen av peanøttsmør og sjokolade. Desse lager du virkelig på 1-2-3, og du kan fint finne alle ingredeinsane på dagligvarebutikken!
Du trenger, 8 store stk
150 g crunchy peanøttsmør
35 g kokosolje
50 g sukrinsirup (evt anna valgfri søtning – honning, sukker, sukrin gold etc)
Peanøtter
–50 g valgfri, mørk sjokolade
20 g crunchy peanøttsmør
10 g kokosolje
Evt litt flaksalt
Framgangsmåte:
Ha peanøttsmør, kokosolje og søtning i en bolle. Varm opp til det er godt blanda og flytande i mikroen. Du kan og bruke en kjele.
Hell i muffinsformer, ha over peanøtter på heile overflata og trykk dei lett nedi massen med ei skei.
Sett i kjøleskapet eller frysaren til det er avkjølt og stivna.
Smelt sammen sjokolade, kokosolje og peanøttsmør. Hell over lag 1 og topp med litt flaksalt.
Sett tilbake i kjøleskap eller fryser til sjokoladen er stivna. Vri konfekten ut av muffinsformene og oppbevar i kjøleskap.
Noke å teste ut? Dei anbefalast vertfall virkelig!
God helg alle sammen♥
Annonse
10 Kommentarer
A
2. november 2021
Linda Stuhaug
2. november 2021
Hanne
11. juni 2022
Linda Stuhaug
11. juni 2022
Kari-Anne
6. juni 2022
Linda Stuhaug
7. juni 2022
Kristine
18. april 2023
Linda Stuhaug
20. april 2023
Karoline
13. juni 2022
Linda Stuhaug
14. juni 2022
SKRIV EN KOMMENTAR