Alt-i-ett pestokrema kyllinggryte med pasta

Heisann!

Idag titter eg innom med en ny oppskrift på alt-i-ett gryte til dåkke: en variant med kylling, masse grønnsaker, pasta og krema pestosaus! Denne var skikkelig smakfull og god, og det aller beste er at du lager den på maks 30 minutt fra start til slutt 🙂 Her har du alt i samme kjelen, og noko ekstra tilbehør til servering er ikkje nødvendig!

PS! Ikkje nødvendig å følge oppskrifta slavisk. Bytt gjerne kylling med laks eller skinke og bruk dei grønnsakene du har heime 🙂

Du trenger, ca. 4 personer:
♦ 750 g kyllingfilet, i biter
♦ 200 g valgfri pasta – eg bruker fullkornspasta
♦ 1 brokkoli, i buketter
♦ 3-4 gulrøtter, i terninger
♦ 1-2 paprika, grovhakka
♦ 50 g spinat
♦ 300 g (1 boks) creme fraiche
♦ 100 g grønn pesto
♦ 6 dl vatn + 2 terninger kyllingbuljong (eller 6 dl kyllingkraft)
♦ salt og pepper

Slik gjer du:
1. Steik kyllingen og sett til side.

2. Ha væske, creme fraiche, spinat, pasta, gulrot i en kjele. Kok opp og la det småkoke under lokk i ca. 10 minuter.

3. Ha deretter oppi pesto, den stekte kyllingfileten, brokkolibuketter og paprika. La det småkoke i nokon minutter. Spe på med meir væske om nødvendig (men den skal vere krema og fyldig, ikkje spe for mykje).

4. Smak til med salt og pepper før servering.

Enkelt, ikkje sant? Håpe den frister♥

10 kommentarer

  1. Kjempegod

  2. Margunn Hol

    Akkurat laga og spist denne ,fantastisk god og så fort å lage og enkel !:) tusen takk for oppskrift ,mvh Margunn

    1. Så hyggelig, Margunn 😀

  3. Denne var veldig god!

    1. Så kjekt å lese 😀

  4. Siri Røhr-Staff

    Er det søtpotet i også? Ser sånn ut på bildet. 😊

    1. Linda Stuhaug

      Nei, det er gulrota 🙂

  5. Prøvde denne oppskriften i går, var fantastisk godt🌞!

    1. Linda Stuhaug

      Så kjekt å lese 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *