Fiskeburger med bakte grønnsaker & guacamole

Heisann!

Her ser dåkke ein veldig typisk kvardagsmiddkag aka matreddermiddag/restemiddag her i hus;

Fargerikt, sunt og godt 🙂 Eg tok ut matredda fiskeburgere fra frysaren og leita fram det eg hadde i kjøleskapet av potet og grønnsaker, og faktisk så var alt utenom pastinakk og gulrot matredda ingredienser – så det her blei ein skikkelig matreddermiddag!

Poteter og grønnsaker skar eg opp i biter, hadde over krydder og satte i ovnen på 200 grader varmluft…

Når det begynte å bli klart satte eg også inn fiskekakene…

Mens i mellomtida lagde eg ein guacamole av avokadoane 🙂 Og det blei virkelig ein knallgod middag!

Ingen oppskrift er nødvendig, bruk egen kreativitet og resultatet blir etter all sannsynlighet bra!

Håpe du kan bli inspirert av korleis eg ofte tenker, og at du kan lage din egen matreddermiddag/restemiddag av dei ingrediensane du har i ditt kjøleskap heime 😀 Eg lager slike type middager 4 av 5 ganger, og det blir alltid tatt godt imot. Ein super måte å bruke opp diverse på!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *