Sukkerfri peanøttsmørkonfekt

PEANØTTSMØRKONFEKT – sukkerfri, kun 4-5 ingredienser og superenkle å lage!

Er du glad i kombinasjonen av peanøttsmør og sjokolade er dette oppskrifta for deg! Det er faktisk samme oppskrift som peanøttsmør-cupsa eg delte for noken veker tilbake, berre i ein anna form. Virkelig kjempegode♥

Du trenger, 20 store biter 
• 150 g crunchy peanøttsmør
• 35 g kokosolje (evt smør)
• 50 g sukrinsirup (evt anna valgfri søtning – honning, sukker, sukrin gold etc)
• 50 g peanøtter

• 40 g sukkerfri, mørk sjokolade (eller vanlig mørk sjokolade)
• 20 g crunchy peanøttsmør
• Evt litt flaksalt

Framgangsmåte:
1. Ha peanøttsmør, kokosolje og søtning i en bolle eller boks, varm opp til det er godt blanda og flytande i mikroen. Du kan og bruke en kjele.
2. Hell i en liten boks med bakepapir, fordel peanøtter over og trykk dei lett nedi med baksida av ei skei. Sett i kjøleskapet eller frysaren til det er avkjølt og stivna
3. Smelt sammen sjokolade og peanøttsmør og ha over. Topp gjerne med litt flaksalt.
4. Sett tilbake i kjøleskap eller fryser til sjokoladen er stivna. Skjær opp i biter, oppbevar og server rett fra kjøleskapet.

Og så enkelt var det! Peanøttsmørkonfekten står seg lenge i kjøleskapet 🙂

Følg meg gjerne på instagram (lindastuhaug) for mykje sunn matinspirasjon og glimt av min kvardag. Daglig inspirasjon deler eg også på Facebook-sida mi som du kan følge HER. Lager du oppskriftene mine blir eg veldig glad for ein tag eller ein tilbakemelding!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *