Linda Stuhaug

Annonse

25. november 2021

Sukkerfri peanøttsmørkonfekt

Sukkerfri peanøttsmørkonfekt
PEANØTTSMØRKONFEKT – sukkerfri, kun 4-5 ingredienser og superenkle å lage!
Er du glad i kombinasjonen av peanøttsmør og sjokolade er dette oppskrifta for deg! Det er faktisk samme oppskrift som peanøttsmør-cupsa eg delte for noken veker tilbake, berre i ein anna form. Virkelig kjempegode♥
Du trenger, 20 store biter • 150 g crunchy peanøttsmør • 35 g kokosolje (evt smør) • 50 g sukrinsirup (evt anna valgfri søtning – honning, sukker, sukrin gold etc) • 50 g peanøtter • 40 g sukkerfri, mørk sjokolade (eller vanlig mørk sjokolade) • 20 g crunchy peanøttsmør • Evt litt flaksalt
Framgangsmåte: 1. Ha peanøttsmør, kokosolje og søtning i en bolle eller boks, varm opp til det er godt blanda og flytande i mikroen. Du kan og bruke en kjele. 2. Hell i en liten boks med bakepapir, fordel peanøtter over og trykk dei lett nedi med baksida av ei skei. Sett i kjøleskapet eller frysaren til det er avkjølt og stivna 3. Smelt sammen sjokolade og peanøttsmør og ha over. Topp gjerne med litt flaksalt. 4. Sett tilbake i kjøleskap eller fryser til sjokoladen er stivna. Skjær opp i biter, oppbevar og server rett fra kjøleskapet.
Og så enkelt var det! Peanøttsmørkonfekten står seg lenge i kjøleskapet 🙂
Følg meg gjerne på instagram (lindastuhaug) for mykje sunn matinspirasjon og glimt av min kvardag. Daglig inspirasjon deler eg også på Facebook-sida mi som du kan følge HER. Lager du oppskriftene mine blir eg veldig glad for ein tag eller ein tilbakemelding!

PEANØTTSMØRKONFEKT – sukkerfri, kun 4-5 ingredienser og superenkle å lage!

Er du glad i kombinasjonen av peanøttsmør og sjokolade er dette oppskrifta for deg! Det er faktisk samme oppskrift som peanøttsmør-cupsa eg delte for noken veker tilbake, berre i ein anna form. Virkelig kjempegode♥

Du trenger, 20 store biter
• 150 g crunchy peanøttsmør
• 35 g kokosolje (evt smør)
• 50 g sukrinsirup (evt anna valgfri søtning – honning, sukker, sukrin gold etc)
• 50 g peanøtter

• 40 g sukkerfri, mørk sjokolade (eller vanlig mørk sjokolade)
• 20 g crunchy peanøttsmør
• Evt litt flaksalt

Framgangsmåte:
1. Ha peanøttsmør, kokosolje og søtning i en bolle eller boks, varm opp til det er godt blanda og flytande i mikroen. Du kan og bruke en kjele.
2. Hell i en liten boks med bakepapir, fordel peanøtter over og trykk dei lett nedi med baksida av ei skei. Sett i kjøleskapet eller frysaren til det er avkjølt og stivna
3. Smelt sammen sjokolade og peanøttsmør og ha over. Topp gjerne med litt flaksalt.
4. Sett tilbake i kjøleskap eller fryser til sjokoladen er stivna. Skjær opp i biter, oppbevar og server rett fra kjøleskapet.

Og så enkelt var det! Peanøttsmørkonfekten står seg lenge i kjøleskapet 🙂

Følg meg gjerne på instagram (lindastuhaug) for mykje sunn matinspirasjon og glimt av min kvardag. Daglig inspirasjon deler eg også på Facebook-sida mi som du kan følge  HER. Lager du oppskriftene mine blir eg veldig glad for ein tag eller ein tilbakemelding!

Annonse

2 Kommentarer

A

Anne

7. desember 2022

Hvilken sukkerfri Sjokolade anbefaler du?

Linda Stuhaug

11. desember 2022

Cavalier bruker eg :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg