40% på begge kokebøkene mine – JULEGAVETIPS!

Hurra, no er det 40% og fri frakt på begge kokebøkene mine hos ARK! Eit supert julegavetips til den som har alt – uansett ein liker å lage mat eller ikkje 🙂 Dette er eit så godt tilbud at eg rett og slett ikkje kan la vere å dele det med dåkke!

Før: 399,-
No: 239,-

Begge bøkene finner du HER! 

«Opptur med sunn mat» inneholder 80 oppskrifter på frukost, lunsj, middag og sukkerfri søtsaker. I tillegg deler eg gode tips til korleis komme i gang med kostholdsendringer, råd mot søtsug, korleis få meir motivasjon til å ete sunt, vekemenyer, basisvarer og andre tips og triks. Rett og slett ei bok med litt av alt♥

«Opptur med sunne middagar» er ei middagsbok med fokus på sunne, raske og enkle kvardagsmiddager. Her har eg delt boka inn i 8 smarte kapitler som blant anna: Middager på maks 20 minutt / Middager du kan klargjere kvelden før / Restemidddager / Middager med maks 6 ingredisenser… I denne boka har eg og eit større fokus på å planlegge godt, spare penger, unngå matsvinn og bruke opp matrestane, i tillegg til komplette vekemenyer med handleliste. Ei bok som er perfekt for dei som trenger litt ekstra inspirasjon til middagsmaten♥

Har du andre spørsmål, ta gjere kontakt! God helg alle sammen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *