Linda Stuhaug

Annonse

30. november 2021

Vegetarburger med Middagsost

Vegetarburger med Middagsost
Annonse Rørosmeieriet
Heilt sida eg prøvde Middagsost for første gang har eg hatt heilt dilla på dette fantastiske produktet. Det er rett og slett ein ferskost som kan sammenlignast halloumi, men er 100% norsk og økologisk♥ Middagsosten er proteinrik, fettfattig og veldig anvendelig – den kan både steikast i steikepanna, eller brukast ubehandla som ein salatost!
Eg har brukt Middagsosten mykje den siste tida i ulike salater, men denne gangen ville eg teste den ut som vegetarburger. Det var heilt knall! Eg fant det eg hadde i kjøleskapet av ulike grønnsaker, tok ut burgerbrød aka proteinrike havrerundstykke fra frysaren og lagde meg eit skikkelig digg måltid.
Konklusjonen: Middagsosten fungerer supert som burger også!
Du trenger, 1 porsjon: ♦ 1 valgfritt burgerbrød →. eg har brukt proteinrike havrerundstykker, oppskrift her ♦ 1 stk Middagsost + smør til steiking ♦ Valgfrie grønnsaker → eg har brukt hjertesalat, paprika, spirer og sylta rødløk, oppskrift her
Del burgerbrødet i to, fyll på med grønnsaker og steik Middagsosten. Den skal steikast på middels varme i smør eller olje, ca 2,5 minutt på kvar side til den er gyllen og fin. Nyt mens Middagsosten er varm!
Utenom salater og burger kan Middagsosten også brukast som pålegg, i wraps, fylte pitabrød eller berre på middagstallerken med godt tilbehør. Produktet er i frivillig sortiment, så finner du det ikkje i butikken – spørr om dei kan ta det inn 🙂 Dette er nemlig eit godt, norskt produkt som fleire butikker bør få i hyllene sine♥
Håpe vegetarburgeren kan friste!

Annonse Rørosmeieriet

Heilt sida eg prøvde Middagsost for første gang har eg hatt heilt dilla på dette fantastiske produktet. Det er rett og slett ein ferskost som kan sammenlignast halloumi, men er 100% norsk og økologisk♥ Middagsosten er proteinrik, fettfattig og veldig anvendelig – den kan både steikast i steikepanna, eller brukast ubehandla som ein salatost!

Eg har brukt Middagsosten mykje den siste tida i ulike salater, men denne gangen ville eg teste den ut som vegetarburger. Det var heilt knall! Eg fant det eg hadde i kjøleskapet av ulike grønnsaker, tok ut burgerbrød aka proteinrike havrerundstykke fra frysaren og lagde meg eit skikkelig digg måltid.

Konklusjonen: Middagsosten fungerer supert som burger også!

Du trenger, 1 porsjon:
♦ 1 valgfritt burgerbrød
→. eg har brukt proteinrike havrerundstykker, oppskrift her
♦ 1 stk Middagsost + smør til steiking
♦ Valgfrie grønnsaker
→ eg har brukt hjertesalat, paprika, spirer og sylta rødløk, oppskrift her

Del burgerbrødet i to, fyll på med grønnsaker og steik Middagsosten. Den skal steikast på middels varme i smør eller olje, ca 2,5 minutt på kvar side til den er gyllen og fin. Nyt mens Middagsosten er varm!

Utenom salater og burger kan Middagsosten også brukast som pålegg, i wraps, fylte pitabrød eller berre på middagstallerken med godt tilbehør. Produktet er i frivillig sortiment, så finner du det ikkje i butikken – spørr om dei kan ta det inn 🙂 Dette er nemlig eit godt, norskt produkt som fleire butikker bør få i hyllene sine♥

Håpe vegetarburgeren kan friste!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg